Университетска Клиника Де Навара – Испания, Памплома

Различната болница!

В Университетска клиника Де Навара първата цел, която си поставихме е да предложим на пациента и на семейството му възможно най-доброто медицинско лечение и лично отношение.

Това е мотото, на което основаваме нашата организация и прилагаме това от създаването си през 1962 г. на над 600 000 пациенти, които са се доверили на нас.

Моделът на Университетска клиника Де Навара е различен от останалите частни клиники в Испания: нашите лекари и повече от 2000 специалисти, с които работим в болницата са изключително посветени на работата си тук.

Това ни позволява да посветим цялото време и ресурси, необходими за всеки клиничен случай, за да предложим наистина лично и висококачествено обслужване. Това усилие се отразява в положителната обратна връзка, която получаваме от нашите пациенти в клиниката, със степен на удовлетвореност от 95%, с 10 пункта над средното сред изследваните в останалите испански болници.

Университетска клиника Де Навара в Памплона е разположена на площ от 75 000 м2, обхващащи 50 отделения и 10 специализирани зони. Всички консултативни, радио диагностични, медицински и хирургични тестове се провеждат на място. Клиниката разполага с 250 легла, 15 операционни зали, отделение за интензивно лечение за възрастни и деца, както и специална зона за настаняване.

Всичко това, освен над 50-годишния опит и най-модерните технологии, ни позволява да отговорим на всички медицински нужди на нашите пациенти.

За четвърта поредна година Университетска клиника Де Навара е начело на всички испански частни болници със здравна репутация, според класацията на Health Reputation Monitor. Университетската болница се нарежда сред първите десет позиции на публични и частни болници, в общо 12 медицински специалности.

През 2017 година клиниката се класира с 10,000 точки, най-високата възможна оценка, следвана от още две клиники в Испания в челната тройка с по 6879 и 6574 точки.

Клиниката е една от десетте с най-добре развити центъра за грижа за пациента в общо 12 медицински специалности. Това са медицинска онкология, хематология, педиатрия, УНГ, акушерство и гинекология, радиология, вътрешни болести, дерматология, гастроентерология, кардиология, психиатрия, ортопедична хирургия и травматология.

Съгласно оценените показатели, Clínica Universidad de Navarra също се откроява като втората болница с най-добрия отдел за комуникация в страната и като трети здравен център с най-добър мениджърски екип.

Клиниката е с дългогодишна история и традиции в медицината. В работния процес се влагат усилия и в много различни експериментални програми. Университетска клиника Де Навара е пионер на интернационално ниво и с най-голям опит в използването на робота Да Винчи, изключителни специалисти в трансплантациите от жив донор, хирургия на панкреас, нуклеарна медицина, остеосаркома, генна и клетъчна терапия.

Статистиката за успеваемост в преборването на детските ракови заболявания е на нивото на Европа и Съединените Щати.

Малка част от отделенията:

Отделение по ендокринология и хранене: извършва се тест наречен „Денситометрия”, който измерва степента на минерализацията на костите и се прилага за ранна диагностика на остеопороза, също така и за следене на нейното развитие и терапевтична оценка. Целта на отделението е да се предотвратят фрактурите на опорно-двигателния апарат, оценявайки плътността на костната система. Това е особено важно за жените в периода на менопауза, както и генетичното предразположение на организма към този проблем.

Кардиологично отделение: извършва се кръвен тест, който измерва нивата на ензимите на сърдечния мускул. Това позволява диагностициране на остър миокарден инфаркт за много кратко време, което е животоспасяващ фактор.

Отделение за диабет: Нова революционна система за непрекъснато наблюдение нивото на глюкозата, което дава данни за наличие на диабетно заболяване – чрез минимална инвазивна техника се имплантира сензор в предната коремна стена, който подава глюкозни стойности в продължение на 72 часа.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Офиси в страната
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This