Условия за ползване

Условия за ползване

Възползвайки се от информацията на www.medikara.bg, се съгласявате с общите условия на сайта, описани по-долу, потвърждавате, че сте се запознали детайлно с тях, както и че ги разбирате и приемате, както следва:

Авторско и сродни права:

Цялото съдържание на сайта е собственост на www.medikara.bg или на наши партньори, от които имаме позволение за употребата му. Съдържанието е защитено от авторско право, търговска марка, патент или друго право на интелектуална собственост. Можете да използвате това съдържание само за лични, некомерсиални цели. Без писмено позволение от екипа на Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД, съдържание от страниците на сайта НЕ може да бъде публикувана на други страници. При получено позволение публикуването става само с наличието на обратна връзка към страниците на сайта www.medikara.bg.

Точност на информацията:

Полагаме максимални усилия да актуализираме информацията на страниците на сайта. Моля, имайте предвид, че въпреки стремежа ни неточности и езикови грешки могат да бъдат допуснати.
Ако откриете такива – моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да изгладим неточностите и да повишим степента на удовлетвореност във всички потребители.

Лична информация:

Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД обработва Вашата информация в пълно съответствие с нормативната уредба за защита на лични данни, в това число и GDPR ( General Data Protection Regulation (GDPR) Compliance Guidelines).
Цялата информация, която Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД получава от Вас през онлайн формите, както и лично при посещение на място (физически) – за регистрация, записване на час, контактни форми, получена устно или в писмен вид, се класифицира като „лична информация“ и няма да бъде споделяна с никой извън екипа, ангажиран с вашето здравословно състояние. В това число влизат и болничните заведения, с които споделяме данни с цел положителна промяна на вашия здравословен статус. Екипът на Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД е обучен и борави с Вашите лични данни в пълно съответствие с националните и международни изисквания за Защита на личните данни.

Нелична информация:

Целта на събирането на нелична информация при посещението Ви на сайта ни е да повишим потребителското удовлетворение от съдържанието, което публикуваме. С други думи причините са статистически. В този род влизат информационни части като: държава, град, прекарано време на сайта ни, посетените от вас страници, най-често посещавани страници, IP, от къде сте достъпили сайта ни (пр. намерили сте ни в Гугъл, през социалните мрежи и т.н.).

Отказ от отговорност:

Като консултанти и медиатори, Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД полага неимоверни усилия, борейки се за всеки един пациент, инвестирайки време, екипни сили и професионална експертиза. Въпреки това, не можем да поемем отговорност и да гарантираме резултат от евентуалното хирургично или медикаментозно лечение. Окончателният избор за Вашето здраве е във Ваши ръце, на базата на информацията, която сме Ви предоставили и медицинските консултации, проведени с едни от най-добрите професионалисти в света.

 

Благодарим, че се запознахте с условията ни на ползване!

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В
България, София
+359 878 500 940
+359 879 977 402

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 879 009 742

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

Офис Кърджали:

ул. Дедеагач 7 (Център)
България, Кърджалител.

+359 878 500 810

0361 / 22 833

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400
Велес, Македония

+38978746674 

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2
България, Шумен.

+359 878 050 042

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това