Условия за ползване

Условия за ползване

Възползвайки се от информацията на www.medikara.bg, се съгласявате с общите условия на сайта, описани по-долу, потвърждавате, че сте се запознали детайлно с тях, както и че ги разбирате и приемате, както следва:

Авторско и сродни права:

Цялото съдържание на сайта е собственост на www.medikara.bg или на наши партньори, от които имаме позволение за употребата му. Съдържанието е защитено от авторско право, търговска марка, патент или друго право на интелектуална собственост. Можете да използвате това съдържание само за лични, некомерсиални цели. Без писмено позволение от екипа на Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД, съдържание от страниците на сайта НЕ може да бъде публикувана на други страници. При получено позволение публикуването става само с наличието на обратна връзка към страниците на сайта www.medikara.bg.

Точност на информацията:

Полагаме максимални усилия да актуализираме информацията на страниците на сайта. Моля, имайте предвид, че въпреки стремежа ни неточности и езикови грешки могат да бъдат допуснати.

Ако откриете такива – моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да изгладим неточностите и да повишим степента на удовлетвореност във всички потребители.

Лична информация:

Цялата информация, която Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД получава от вас през онлайн формите си за регистрация, записване на час, контактни форми, получена устно или в писмен вид, се класифицира като „лична информация“ и няма да бъде споделяна с никой извън екипа, ангажиран с вашето здравословно състояние. В това число влизат и болничните заведения, с които споделяме данни с цел положителна промяна на вашия здравословен статус.

Нелична информация:

Целта на събирането на нелична информация при посещението Ви на сайта ни е да повишим потребителското удовлетворение от съдържанието, което публикуваме. С други думи причините са статистически. В този род влизат информационни части като: държава, град, прекарано време на сайта ни, посетените от вас страници, най-често посещавани страници, IP, от къде сте достъпили сайта ни (пр. намерили сте ни в Гугъл, през социалните мрежи и т.н.).

Отказ от отговорност:

Като консултанти и медиатори, Здравен информационен център Медикъл Караджъ ЕООД полага неимоверни усилия, борейки се за всеки един пациент, инвестирайки време, екипни сили и професионална експертиза. Въпреки това, не можем да поемем отговорност и да гарантираме резултат от евентуалното хирургично или медикаментозно лечение. Окончателният избор е във ваши ръце на базата на информацията, която сме ви предоставили и медицинските консултации, проведени с едни от най-добрите професионалисти в света.

Благодарим, че се запознахте с условията ни на ползване!

Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Офиси в страната

Pin It on Pinterest

Shares
Share This