Група болници Медикъл Парк

Група болници Медикъл Парк, работещи в сферата на здравните услуги в Турция от 1993 г. до наши дни, разполага с 25 болници в 17 града. Днес е сред водещите в този сектор със своите 166 операционни зали, капацитет от 3 506 болнични легла и 13 507 служители в обща закрита площ над 428 500 квадратни метра.

Медикъл Парк доставя до всеки един, независимо с какъв социално-икономически статус, международните стандарти за болнични услуги чрез философията си за „Здраве за всеки“. Медикъл Парк следи методите за лечение и сръхтехнологиите в света, а също така има за цел да бъде пример в световния здравен сектор с новите си приложения, подкрепящи науката.

Група болници Медикъл Парк, която обединява специалисти от различни области и идеята за ориентирано към пациента отлично обслужване и мултидисциплинарна работа, предлага качествени услуги за диагноза и лечение в болниците си, 4 от които са сертифицирани с акредитация от американската Международната обединена комисия (Joint Commission International (JCI)).

Група болници Медикъл Парк, ръководейки се от принципа си, че „Здравословният начин на живот и достъпът до здравеопазване, е основно право на всеки”, се развива навсякъде в Турция и напредва с уверени стъпки за повишаване на здравните стандарти със съвременните си технологии, без да прави компромиси с принципите за медицинска етика.

Нашата група от болници, която обединява подхода към ориентирано към пациента лечение и високите стандарти, с широкото разпространение, опита и обема, които постоянно вдигат летвата на обслужването все по-високо, има за цел да донесе на здравния сектор една съвсем нова визия с новата си марка, която създадохме – VM Medical Park. Медикъл парк VM, която въведе в Коджаели разбирането за адаптиращи се към променящия се начин на живот болнични услуги, събира в една съвременна болнична среда всички методи за диагностика и лечение, които се прилагат едновременно в целия свят, иновативните медицински технологии и кадри от лекари, които са специалисти и академици. С оперативната система, която се основава на ефективна, продължителна, динамична работа и работа в екип, се открехват вратите на едно здравословно бъдеще.

Група болници Медикъл Парк, която с всяка новооткрита болница повишава характеристиките и качеството на услугите си, не се задоволява само с предлагане на здравни услуги на обществото сред което съществува. Медикъл Парк предоставя и подкрепа за проекти, свързани със социална отговорност, които се осъществяват по всички въпроси, от които има нужда страната ни.

Благодарение на сътрудничеството ни с елитните университети на Турция, допринасяме както за това да имаме квалифициран персонал в болниците си, така и за развитието на университетите. В основата на усилията, които полагаме за сътрудничество лежат: обучение на добре образовани, квалифицирани и принципни лекари, повишаване до най-високо ниво качеството на предлаганите здравни услуги, и проправяне път на иновациите в областта на медицината в световен план.

Група болници Медикъл Парк

Доктори в тази болница

Болниците от групата
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Няма коментари

Публикувайте коментар
*
Имейл*
ГГГГ с наклонена черта ММ с наклонена черта ДД
Hidden
Пуснете файлове тук или
Приети типове файлове: jpg, pdf, Максимален размер на файла: 2 MB, Максимален брой файлове: Максимален брой файлове: 3.

  Офисите ни в страната:

  Централен офис София:

  ул. Генерал Иван Колев, 33 В
  България, София
  +359 878 500 940
  +359 879 977 402

  Офис Бургас:

  ул. Иван Вазов 75
  България, Бургас 8000
  +359 877 500 163

  Офис В. Търново:

  бул. България 8
  България, Велико Търново
  +359 879 007 420

  Офис Пловдив:

  бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
  България, Пловдив
  +359 878 500 810

  Офис Велинград:

  бул. Съединение 83
  България, Велинград
  +359 878 500 720

  Запишете го в Pinterest

  Акции
  Споделете това