Здравен информационен център
“Медикъл Караджъ“

Основната цел на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ е да предостави на своите пациенти превантивни здравни грижи и качествена медицинска помощ в чужбина. Всички медицински услуги, които предлагаме са свързани с използването на най-иновативните и съвременни технологии и практики, прилагани в медицината. По-голямата част от лечебните заведения, с които работим, са изградени по изискванията на JCI /Joint Commission International/ – Система за управление на качеството и безопасността в областта на здравеопазването. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ има изградени дългогодишни взаимоотношения със своите партньори, което ни дава възможност за гъвкавост и бърза реакция в случаите, в които се налага неотложна помощ.

Мисия

Ние вярваме, че личният избор на нашите пациентите трябва да се основава на тяхната информираност и да бъде подкрепен от компетентните мнения на специалисти в различните медицински области. От първия контакт на пациентите с нас до диагностицирането и предприемането на лечение, ние полагаме непрекъснати грижи за тяхното спокойствие и сигурност. Подхождаме индивидуално към всеки пациент, за да можем да предоставим различен подход, внимателно съобразен с нуждите и спецификите на конкретното заболяване.

Визия

Независимо дали имате нужда от превантивни грижи, диагностика или лечение, пред вас стои огромен избор от възможности. Задавате си много въпроси и търсите отговорите: Към коя клиника да се обърнете? Кой е точният за Вас, специалист? Разумна ли е цената, която трябва да платите? Как да организирате пътуването и престоя си? Всичко това отнема много време и усилия. Със ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ целият процес на организация става по-бърз, по-лесен и по-сигурен. С Нас:

 • Пестите време – ние имаме изградени добри практики и дългосрочни партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в света. Знаем към кого да се обърнем за мнение относно Вашия индивидуален случай. Знаем какви документи са необходими и на кого и как да ги предоставим, за да бъдат разгледани във възможно най-кратки срокове.
 • Пестите средства. Ние винаги разполагаме с актуална информация кое, къде, колко би могло да струва. Вероятността да бъдете подведени е сведена до минимум. Нашите знания и опит са Вашата сигурност.
 • Получавате възможности, които си струва да обмислите. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечението на Вашето заболяване и ще Ви предоставим оферти от медицински специалисти, които ще отговорят на изискванията Ви. След това изборът е изцяло Ваш. Нашата задача е да ви предоставим цялата информация, за да направите най-добрия и информиран избор за Вашето здраве.
 • Печелите спокойствие. Ние осъществяваме нашата дейност от много дълго време и наистина разбираме от работата си. Оставете ни да организираме детайлите по пътуването и престоя Ви в зависимост от Вашите предпочитания, а Вие се посветете на най-важното – Вашето здраве.

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ не е просто посредник! Ние изграждаме нов път за един по-добър и здравословен начин на живот! Доброто здраве е мисия възможна!

Как се осъществява целия процес?

Когато пациент се обърне към Здравен информационен център Медикъл Караджъ, нашите компетентни консултанти извършват консултация с него, информират се за здравословните му проблеми, изискват необходимите медицински документи и клинични изследвания. Можем да съдействаме за превеждане и легализиране на необходимите документи чрез фирма партньор, която дава преференциални цени и условия на нашите пациенти. По наша преценка документите на пациента се насочват за разглеждане в болници, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. След обсъждане на случая с медицинските екипи пациентът получава една или няколко възможности за избор на лечение. Ние се гордеем с това, че нашите пациенти имат шанс за разумен и информиран избор, когато вземат важно решение за здравето си.

След получаването на оферти от няколко болници, разглеждаме и обсъждаме с пациента плана за лечение. При желание от негова страна се насрочва дата за преглед и изследвания, съобразени с него и свободните часове, с които разполага конкретния специалист в съответната болница. Организираме транспорта, хотелското настаняване, вътрешните трансфери, преводачи и услуги, от които пациентът се нуждае. Важно е да подчертаем, че ЗИЦ Медикъл Караджъ има представителство на местно ниво, което проследява целия процес и може да бъде подкрепа и опора на пациентите и техните близки по време на престоя и лечението им.

Екип

Управител на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ е Г-жа Звезделина Лютфи, която вече повече от 10 години развива дейността на здравния център и организира лечението на български пациенти в чужбина.

Звезди

През годините Звезди, както я наричат повечето хора, е успяла успешно да помогне на хиляди пациенти да намерят решение на здравословните си проблеми и на много семейства да чуят детски плач в домовете си. Звезди се бори устремено и упорито за всеки един пациент на здравния център. Нейните знания и опит, както и личното ѝ отношение към всеки отделен случай са допринесли за изграждане на взаимоотношения на доверие с пациентите, а в много случаи и за развитието на дълготрайни приятелски отношения.

Благодарение на нея са изградени връзки с едни от най-добрите болници и което е по-важно с едни от най-добрите лекари в света, които и до днес посещават ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, за да консултират напълно БЕЗПЛАТНО българските пациенти. Нейният стремеж към иновативни решения и непрестанни проучвания на най-висококачествените и високотехнологични медицински услуги в света гарантират на пациентите на „Медикъл Караджъ“ достъп до най-доброто решение за тяхното здраве.

Звезди подкрепя и участва активно в организацията на благотворителни кампании за набиране на средства за лечение на пациенти. ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ си партнира успешно с редица български фондации и благотворителни организации.

Като майка и съпруга, мениджърът на „Медикъл Караджъ“ Звезделина Лютфи, съвместява много задължения. В изпълнения ѝ с ангажименти ден, наред с работата, сила ѝ дават двете ѝ все още малки деца, и съпругът ѝ – Джемал Лютфи.

Екипът на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, който работи заедно със Звезди за каузата на здравния център е съставен основно от медицински специалисти и специалисти по „Здравен мениджмънт“, които имат дългогодишен опит в работата с пациенти. Всички заедно работят, за да постигнат истинска положителна промяна за българските пациенти.

Нашият екип обича добрия край, успешно преодоляната болка и плачът на дълго чаканите дечица, дошли на този свят с наша помощ.

Интервюта

Сертификат от уебинар - Американ Хоспитал за най-новите иновативни апаратури и процедури в областта на неврохирургията и невро-онкологията

ЗИЦ Медикъл Караджъ, в лицето на нашият управител Звезделина Лютфи, взе участие в един изключително важен за всички ни уебинар, организиран от Американ Хоспитал - Турция и посветен на най-новите иновативни апаратури и процедури в областта на неврохирургията и невро-онкологията. Уебинарът бе воден от едни от най-добрите и иновативни неврохирурзи на световно ниво, проф. Селчук Пекер и проф. Талят Каръш. След завършване на уебинара получихме сертификат, който ни дава възможност да менажираме и насочваме пациентите си, които имат нужда от неврохирургия към най-подходящата терапия и процедура за лечение спрямо тяхното заболяване, и етап на неговото развитие. Горди сме, че имахме възможността да участваме в това събитие. Благодарим на Американ Хоспитал за поканата и на професорите Пекер и Каръш за богата информация, която споделиха.

Опит и постижения

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ЕООД има честта и се гордее с това, че разполага с официален сертификат с валиден лиценз за извършване на здравен туризъм, който получи след полагане на изпит за владеене на различни езици и медицинска терминология. Благодарение на него ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ има право да предлага услугата „медицински туризъм“ в съответствие с всички изисквания и общи принципи на наредбата за международни институции, подпомагащи здравния туризъм.

над

198,370

КОНСУЛТАЦИИ,

проведени до днес

над

319

БОЛНИЦИ,

с които работим

над

17

ДЪРЖАВИ,

където можем да Ви изпратим

Награди

 • Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите три години
 • Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2021
 • Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2020
 • Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2018
 • Награда за „Най-добър център за здравен туризъм“-Balkan Medical Awards 2022.
 • Награда в категория „Медицински туризъм“ от Summer Bright Awards 2022
 • Награда за нашия управител Звезделина Лютфи от Business Lady International Awards 2022 в категория „Здравен мениджмънт“.
 • Награда „Ангел на благодарността“ от Фондация „Искам бебе“ за приноса на Звезделина Лютфи към каузата „Да се раждат повече деца в България“

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това

Регистрирайте се

 • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
 • Моля, въведете имейл
 • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
 • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
  Паролата трябва да има минимална усточливост от: Среден
  Устойчивост на паролата
 • Въведете паролата си отново.
 • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония