Услуги - банер

Нашите услуги

Ние от Medical Karaci tours ще се погрижим за всеки един детайл, свързан с престоя Ви в чужбина – от комуникацията с клиниката, през транспорт, хотелско настаняване, вътрешни трансфери, преводач и всичко останало,което ще Ви бъде необходимо, за да бъдете спокойни.

Ако пожелаете да заминете за преглед, операция или изследвания,ние ще предоставим на Вашето внимание цени на хотели от няколко категории, за да може да отговорим на Вашите критерии. Като дъщерна фирма на големия туроператор Караджъ турс ИНТ,имаме взаимоотношения с хотели, от които ще получите преференциални цени, като наш пациент.

Повечето от клиниките, с които работим, предлагат като комплимент за пациентите ни безплатни трансфери и преводач, който ги придружава по време на прегледите и изследванията, и се грижи за спокойствието и комфорта им.

Грижете се за здравето си. Ние от Medical Karaci tours ще се погрижим за всичко останало.

Услуги - банер

Ние, заедно с нашите партньори от Medic Ambulance Ltd, имаме възможност да Ви предоставим Реанимационен медицински транспорт в Европейския Съюз и Република Турция.

Разполагаме с модерни инвалидни колички, носилки с падащи крака, електрокардиограф, кислородна система, електро шоков апарат, апарат за командно дишане, климатик.

Осигуряваме едновременно рентабилно и изключително високо ниво на обслужване с налично оборудване и напълно обучен екип за повдигане и преместване на трудно подвижни хора до и от болнични легла, клинични назначения или болнични заведения. Ние се стремим Вашите близки да са удобно настанени по време на тяхното пътуване, за да стигнат навреме за назначенията си.

Нашите транспортни услуги са подходящи за пациенти в различни състояния, които е нужно да се превозват на носилка или стол за пренасяне на трудно подвижни хора. Както и осигуряването на необходимия лекар, който да проследява състоянието по време на пътуването. Транспорта включва прехвърлянето на пациента до и от всяка дестинация в чужбина. Пренасянето им до дома им или до болница. Ако пристигате на летище, можем да посрещнем пациента и да го трансферираме до посочена дестинация.

Ние сме експерти в предоставянето на специализиран реанимационен медицински транспорт в България, Европейския Съюз и Република Турция.

Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Централен офис София:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

 

Офис Варна:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

 

Офис Велико Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420