Медипол Мега

Медипол Мега е първата частна университетска болница, която притежава всички медицински отделения в Турция. Болницата е акредитирана от световно признатата акредитационна система JCI. Структурата на болницата е многопрофилна, разделя се на Хирургична болница, Онкологична болница, Сърдечно-съдова хирургия, Стоматологична – челюстна хирургия. Всички са събрани под един корпус. Болницата Медипол Мега е оборудвана с най-съвременна медицинска технология: TrueBeam, Gamma Knife, Cyber нож, Da Vinci , интраоперативно лъчелечение (IORT). Роботизираната хирургия в нашата онкологична болница е с високата квалификация и дългогодишен опит на лекарите.

В допълнение имаме отдел за трансплантация на органи – чернодробни, бъбречни,трансплантация на костен мозък, в които сме сред първите три болници в Турция.

Болницата се състои от 515 болнични легла, 25 операционни зали, 246 амбулаторни стаи, общо 133 легла за интензивно лечение (които се разделят на 32 интензивна обща грижа, 22 коронарна; 26 сърдечна-съдова и 53 неонатални интензивни грижи).

Медипол Мега има взаимни споразумения с министерства като Министерството на здравеопазването на Македония, Министерството на здравеопазването на Румъния, Министерството на здравеопазването на Ирак, и Министерството на здравеопазването на Либия. Ние се радваме на успешно лечение на тежки и сложни  случаи в нашата болница, особено педиатрични такива, включително и случаи на онкологични заболявания. Също така болницата организира обучителни програми за лекари и медицински сестри, подкрепяни от фондовете на Европейския съюз. Медицинският състав на Медипол Мега изгражда познанията си за частният сектор на здравеопазването върху научна платформа, сравнява медицинските си резултати с най-добрите международни центрове и се поощрява чрез специализации в отделенията. В своето пътуване, екипът на Медипол Мега ще продължава да се обогатява и да бъде пример за подражание в различни области.

Медипол Мега приема пациенти от 72 страни. Ежедневно приемаме около 100-150 чуждестранни пациенти, говорещи 12 различни езици, които са в грижа от екипа ни Международни пациентски услуги , състоящ се от 70 души. Отделът  осигурява второ медицинско мнение от нашите лекари. По този начин пациентът се информира за своето здравно състояние, за подробностите около неговото лечение и таксата преди да дойде в Медипол Мега. Знаем, че най-важното лечение започва със спокойствието.

Болницата е в близост до летището – 15мин., а  до автогарата – 5мин. Посрещаме пациентите си на летището, осигуряваме безплатен транспорт между летище – хотел – болница, устните преводачи напътстват пациентите по време на лечението им в болницата, също така можем да осигурим домашния уют в къщата ни за гости(включваща закуска,обяд и вечеря). В гостилниците ни имат възможност да гледат телевизионни канали, които се излъчват на собствения им език. След свършването на лечението на пациента даваме всички изследвания и епикризи преведени на английски език. Ние не изоставяме нашите пациенти след тяхното изписване, особено ако проблемите им са хронични, онкологични или след трансплантация на орган. Следим за състоянието на тяхното здраве и правим всичко възможно, за да им предложим добро качество на живот.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Централен офис София:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

 

Офис Варна:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

 

Офис Велико Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420