Болница Лив

Мисията на болница Лив (Liv Hospital) е да подобри здравето на всички наши международни пациенти чрез определяне на стандарта на върхови постижения в индивидуална грижа за пациентите.
Нашият интернационален център, има за цел да осигури на международните пациенти свободен достъп до медицински услуги. Болница Лив разполага с целия диапазон от медицински специалности и неразделна част от цялостната мисията е да се предпазва здравето на хората и да бъдат лекувани адекватно.
Ние се стремим всички наши международни пациенти и техните близки да се чувстват като у дома си през времето в което пребивават при нас. Наши преводачи са на тяхно разположение, като това спомага да се чувстват комфортно от момента на първото си запитване до нас до тяхното завръщане у дома.

Liv Hospital съчетава най-високо ниво на обслужване и медицинска експертиза разполагащ с екип от високо квалифицирани специалисти, лекари, медицински сестри и помощен персонал.

Болница Лив

Нашите цели са:

 • Да бъдем водещо здравно заведениe на територията на страната, отговарящи на нуждите на пациентите с целия диапазон от медицински специалности.
 • Да осигурим най-високо качество и обслужване в грижата за всички наши международни пациенти в превенцията, диагностиката и лечението на заболяванията.
 • Да сме  водеща институция в прилагането на открития в сферата на новите медицински подходи и апаратури.
 • Да привличаме медицински специалисти, като ги и подкрепяме в усъвършенстването им и в развитието им.
 • Да се осигури на всички международни пациенти обслужване и сервиз на техния език. Заедно с помощта на специалисти във възстановяването, да бъдат придружавани през целия си престой в болница Liv.
 • Да прилагаме мултидисциплинарен подход към всички заболявания, за да предоставим на нашите международни пациенти пълните ползи от спектъра на леченията.

Болница Лив 001

Сертификат болница Лив

БЪДЕЩЕТО НА ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ Е ВЪВ ЛИВ ВАДИ

Болница „Лив“, която наложи ориентиран към пациента подход, опитен лекарски персонал и мултидисциплинарен стил на работа и донесе глътка свеж и модерен въздух в здравния сектор сега продължава своето пътуване, започнало през 2013 г., със своята шеста болница, Болница „Лив Вади Истанбул“.

Структура, която е интегрирана с академичен състав

Liv Hospital Vadi има за цел да осигури високо ниво на разбиране на здравния сектор, като например в научни изследвания, диагностични и лечебни процеси, технологична инфраструктура, опитен медицински персонал, който е експертен в своята област. Liv Hospital Vadi предлага терапевтичен подход, назначен от опитни лекари, които са специализирани в своята област и са подкрепени от инфраструктура, оборудвана с най-новите технологии в съвременната медицина.

Съвременни методи за диагностика и лечение

Liv Hospital Family съчетава опита на лекарите с високо ниво на технология в диагностични и лечебни процеси и прави впечатление с изключително високо ниво на услугите за обслужване на пациенти и гости, като по този начин расте и се разширява.

Отличителни референтни центрове

Liv Hospital VadIstanbul привлече много лекари, които са участвали в специализирани и академични изследвания в своята област. Освен това, Liv Hospital VadIstanbul се готви да се отличи в много клинични и лечебни методи, включващи роботизирана и традиционна трансплантация на бъбрек и всички приложения на роботизираната хирургия, всички онкологични операции на възрастни и деца, сърдечни операции на възрастни и деца, сърдечно-съдов център, ендоскопски център, център за гръбначен стълб и здравна клиника за спортисти, клиника за рехабилитация, извършваща иновативни процедури, стволови клетки.

Център за здраве сред природата

Най-важните характеристики на Liv Vadi са в природата, интегриране с гората и близост до всички основни пътни артерии. Нашите пациенти ще получават лечението си с усещането, че са си у дома на спокойно и сигурно място.

Лидер в националния и международния сектор

Liv Hospital Vadi не само обслужва региона, но и всички национални и международни пациенти с референтни клиники. Liv Hospital Vadi има за цел да бъде референтният център на всяка нация на международната сцена и има за цел да използва всички медицински иновации за лечение на пациенти, като предлага субтехнологична структура в услуга на лекарите.

Най-новите методи за лечение с роботизирана хирургия

Ние прилагаме усъвършенствани методи, които не се използват често. Роботизираната хирургия обикновено се използва при рак, бъбречни трансплантации, гинекологични операции и осигурява голямо удобство, особено по отношение на комфорта на пациента.

На академичната платформа с Istinye University

Liv Hospital Vadi има за цел да предоставя едновременно здравни услуги и академични проучвания и изследвания. Академичният персонал на болница Liv, успешни лекари и преподаватели, отдадени на образованието и научните изследвания, са включени и в академичния състав на Istinye Univercity. В университета се провеждат важни високотехнологични изследвания в областта на изкуствения интелект и рака.

Болница „Лив Вади Истанбул“ – Галерия 1
Болница „Лив Вади Истанбул“ – Галерия 2

 

Лекари, асоциирани към тази болница:

Направления в тази болница:

Последно преглеждани в раздел
"Болници"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Регистрирайте се

 • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
 • Моля, въведете имейл
 • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
 • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
  Паролата трябва да има минимална усточливост от: Medium
  Устойчивост на паролата
 • Въведете паролата си отново.
 • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Кърджали:

ул.Дж.Вашингтон - Пентагон Секция Д етаж 2 офис 17

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония