Болница ВМ Медикал Парк, Пендик, Истанбул

Новата болница от веригата в азиатската част на Истанбул.

Изключителни здравни услуги за всички са достъпни във VM Medical Park, Pendik с лекарски персонал, мултидисциплинарна диагностика и подход за лечение, иновативни медицински технологии, подход, ориентиран към пациента, услуги и разширени методи за диагностика и лечение.

Предоставяне на здравни услуги от повече от 100 лекари от 57 отделения, вариращи от кардиология и неврохирургия до гинекологично –акушерско, център за инсулт и много други. Болницата е с вътрешна площ от 62 хиляди квадратни метра, капацитет от 400 легла, 10 операционни зали и 63 легла за интензивно отделение е новата здравна станция в анадолската страна на Истанбул.

Подход „Liv Concept“

Болница VM Medical Park Pendik предлага услугата Liv Concept в 19 амбулаторни клиники, където висококвалифицирани здравни специалисти с водеща международна визия в сектора на здравеопазването използват съвременните медицински алгоритми за диагностика и лечение в съответствие с високоспециализиран подход на лечение.

В болница VM Medical Park Pendik нашите лекари с международен опит успешно се справят с цереброваскуларните оклузии с интраартериална тромболиза и тромбектомия в рамките на първите 6 часа-критичният интервал след началото за пациенти с инсулт.

Болница ВМ Медикал Парк, Пендик обслужва пациенти денонощно от лекари, предимно с академично звание, с услуги за диагностика и лечение от световна класа и безупречни хотелски услуги, ориентирани към пациентите. Лекарите работят през нощната смяна в отделенията по кардиология, обща хирургия, педиатрия и гинекология и акушерство и затова пациентите могат да бъдат консултирани с лекари дори през нощта, ако е необходимо. Освен това амбулаторните услуги са достъпни до 23:00 часа в тези четири отделения, забележителна алтернатива за пациенти, които не могат да се явят в болницата през деня поради натоварения работен график.

Архитектура с положително влияние върху изцелението

Възнамерявайки да повиши качеството на живот, като възприеме ориентиран към пациентите подход за превъзходно обслужване в здравеопазването, болница VM Medical Park Pendik предлага изключителни стаи. Удобните и просторни стаи за пациенти, характеризиращи се с разсеяна дневна светлина и специална звукова и топлоизолация, имат архитектурен дизайн, който влияе положително върху възстановяването и болница ВМ Медикал Парк, Пендик отговаря на основните нужди на пациентите с антибактериални материали, които отговарят на правилата за хигиена и естетически и психосоциални характеристики на качеството.

Лекари, асоциирани към тази болница:

Направления в тази болница:

Последно преглеждани в раздел
"Болници"

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това

Регистрирайте се

  • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
  • Моля, въведете имейл
  • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
  • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
    Паролата трябва да има минимална усточливост от: Среден
    Устойчивост на паролата
  • Въведете паролата си отново.
  • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония