Мемориал, Анталия, Турция

Memorial Health Group е с вас в Средиземноморския регион с болница Memorial Antalya с международни качествени здравни услуги и стандарти за високи постижения.

Болница Мемориал в Анталия е болница от световна класа със своя международно уважаван и силен академичен персонал, лекари специалисти, здравен персонал, които съчетават своите знания и опит с внимателно внимание, стандарти за обслужване, ориентирани към пациента, отлична и ефективна грижа за пациентите.

Болница Мемориал в Анталия обслужва 114 пациенти и 28 легла за интензивно лечение, 5 операционни зали, радиологично отделение с модерни технологии, отделения за интензивно лечение с функции за възприятие през деня и нощта, коронарна ангиография, отделение за интервенционална радиология, център за химиотерапия. Със съвременния си архитектурен дизайн, болницата предлага стаи за пациенти и жилищни помещения с всички функции, очаквани от 5-звезден хотел, както и качество и комфорт, които ще повлияят положително на психологията на пациента.

Благодарение на своята безхартиена и безфабрична болнична функция, болница „Мемориал Анталия“ създава медицинска синергия, като споделя случаи с всички болници на Мемориал в Турция, с изображения и лабораторни резултати.

Болница „Мемориал“ в Анталия, която е представител на „Мемориал“ в Средиземноморския регион, приема пациенти от 92 страни по света, има значителен принос за развитието на здравния туризъм у нас с подхода си за обслужване, който се простира до върхови постижения.

Изключително често пациентите на Медикъл Караджъ избират да извършват хемодиализата си там, по време на летните си почивки, както и при нужда от лечение или диагностика на място. Пациентите ни получават услуги на високо ниво, съчетани с бързина и организация.

Последно преглеждани в раздел
"Болници"

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това

Регистрирайте се

  • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
  • Моля, въведете имейл
  • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
  • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
    Паролата трябва да има минимална усточливост от: Среден
    Устойчивост на паролата
  • Въведете паролата си отново.
  • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония