Генетични изследвания

Генетични изследвания - банер

Генетични изследвания

Ние от Здравен информационен център Медикъл Караджъ се грижим за информирания избор на нашите пациенти. Точно затова се стараем винаги да намираме информация за иновативните методи на диагностика и лечение. Тук искаме да Ви запознаем с най-новите генетични изследвания, които могат да бъдат от огромна полза както за диагностициране и превенция, така и за определяне на правилния план за лечение.

НМ Дженомикс е групова практика за специализирана медицинска помощ с повече от 10 годишен опит в областта на медицината и индивидуалния подход към всеки пациент.

Усилията на НМ Дженомикс са насочени към въвеждане на най-нови медицински технологии в интерес на пациента. Предоставяйки иновативни медицински продукти и услуги с най-високо качество, ние се стремим да осигурим на нашите клиенти достъп до най-високите стандарти в здравеопазването.

Дейността на компанията е фокусирана в интегриране на българския пазар на утвърдени в световен мащаб генетични изследвания в сферата на пренаталното проследяване, както и изследвания за проследяване и оценка ефективността на терапия при пациенти с онкологични заболявания според индивидуалния профил на заболяването, определяне на генетична обремененост в сферата на офталмологията и генетични маркери, имащи отношение към психичното здраве.

Благодарение на партньорството ни с водещи компании и доставчици на услуги в цяла Европа и САЩ, в областта на молекулярно-генетичната диагностика, ние успяваме да скъсим разстоянието между българския пациент и медицинските услуги от най-висок европейски и световен стандарт.

Телефон за информация: 0895 770 869

Изследвания
Genecept Assay - превю
GENECEPT ASSAY
Тестът Genecept Assay™ дава подробна информация за Вашия уникален генетичен профил и потенциалния му ефект върху лечението Ви.
ХИСТОПАТОЛОГИЯ - превю
ХИСТОПАТОЛОГИЯ
Хистопатологичните изследвания в клиничната онкология включват различни подходи за микроскопско наблюдение и анализ на тъкани с туморен произход.
TAT - превю
TAT®
Разберете каква е биологичната възраст на тялото Ви с теста за измерване на дължината на теломерите TAT® (Telomere Analysis Technology®) от НМ Дженомикс!
GLAUCOMA PROTECT - превю
GLAUCOMA PROTECT
GLAUCOMA PROTECT e генетично изследване за предразположеност към глаукома. Глаукомата е заболяване, увреждащо зрителния нерв.
maintrac - превю
MAINTRAC
Майнтрак е кръвно изследване за периодично проследяване на ефективността на най-често прилаганите/конвенционални химиотерапевтични медикаменти.
Пренатест – Пълен хромозомен анализ
ПРЕНАТЕСТ – Пълен хромозомен анализ
Първият неинвазивен пренатален тест в България и Европа – Пренатест отговаря в още по-голяма степен на нуждите на своите клиенти, разширявайки обхвата си с Пълен хромозомен анализ.
GeneSafe - превю
GENESAFE
GeneSafe - първият неинвазивен пренатален тест за широк спектър генетични аномалии на плода, които не се включват в стандартните скрийнингови изследвания.
GENOMEBREAST - превю
GENOMEBREAST
Genomebreast® представлява скринингов тест, който помага да разбереш, какъв е твоят риск от наследствен рак на гърда и яйчници.
Colonext - превю
COLONEXT
ColoNext представлява ново поколение обширен секвенционен панел от гени, анализиращ едновременно 17 гена, имащи доказано отношение към повишен риск от рак на дебелото черво.
Пренатест - превю
ПРЕНАТЕСТ
Пренатест е генетичен тест, който с кръв от бременната установява наличието на най-честите генетични аномалии при плода.
BabyNEXT ™ - превю
BabyNEXT
BabyNEXT ™ е най-пълния скринингов тест за новородени, който дава информация от най-ранен етап за здравето на бебето.

За повече информация, можете да се обадите на телефон: +359895770869.

Няма коментари

Публикувайте коментар
*
Имейл*
ГГГГ с наклонена черта ММ с наклонена черта ДД
Hidden
Пуснете файлове тук или
Приети типове файлове: jpg, pdf, Максимален размер на файла: 2 MB, Максимален брой файлове: Максимален брой файлове: 3.

  Офисите ни в страната:

  Централен офис София:

  ул. Генерал Иван Колев, 33 В
  България, София
  +359 878 500 940
  +359 879 977 402

  Офис Бургас:

  ул. Иван Вазов 75
  България, Бургас 8000
  +359 877 500 163

  Офис В. Търново:

  бул. България 8
  България, Велико Търново
  +359 879 007 420

  Офис Пловдив:

  бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
  България, Пловдив
  +359 878 500 810

  Офис Велинград:

  бул. Съединение 83
  България, Велинград
  +359 878 500 720

  Запишете го в Pinterest

  Акции
  Споделете това