Университетска болница Йедитепе

Днес, с 2 многопрофилни болници, 2 специализирани болници, медицински център и клиничен изследователски център, УЗИЙ (Университетски здравни институции Йедитепе) е една от най-големите и най-уважавани болнични групи в Европа и Близкия изток.

В УЗИЙ предлагаме условия на грижи, услуги, експертен опит и съоръжения за лечение на състояния в целия диапазон на медицинските специалности. Това ни дава възможност да предлагаме на пациентите цялостна програма на грижи, от диагнозата до лечението.

УЗИЙ поддържа репутацията си на съвършенство, чрез комбиниране на опитен персонал и иновации в здравеопазването от най-висок калибър с цел да гарантира, че всеки пациент индивидуално получава точното лечение, което се изисква.

МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕННОСТИ

Нашата визия е да бъдем примерна институция в областите на специализация, чрез научни постижения и качество на обслужване; да допринесем за развитието на медицинската наука чрез модерни приложения и научни изследвания на международната сцена, и да продължим тези усилия в академична среда.

Нашата мисия е да бъдем водеща , иновативна институция, която се стреми винаги към подобрение и предлагане на надеждни и напреднали технологии в здравеопазването, като възпитава своя персонал, поставящ хуманното отношение към пациентите и служителите на първо място, отстоявайки техните права и опазване на околната среда.

Ценности:

 • Превъзходство: ние се стремим да бъдем най-добрите във всичко, което правим и работим за непрекъснато подобряване на услугите, които предлагаме.
 • Милосърдие: ние се отнасяме към всеки пациент индивидуално с най-висока степен на професионализъм и достойнство.
 • Почтеност: ние комуникираме открито и откровено, изграждаме доверие и поведение при най-високи етични стандарти.
 • Отговорност: ние поемаме отговорност за всички свои действия.
 • Баланс: ние се стремим да балансираме професионалния с личния си живот.

Университетска болница Йедитепе

На 26.08.2005г. Университетска болница Йедитепе за първи път отваря широко врати. През този период от време до сега, чрез въвеждане на много новости в здравеопазването, болницата успя да впише своето име със златни букви не само сред турските, но сред световните медицински среди!

Основана през 2005 г., с обща леглова база 190 легла, болницата е проектирана и оборудвана по най-съвременните международни стандарти. Университетска болница Йедитепе се отличава с ISO-сертификати по управление на качеството и системи за управление на околната среда през 2011 г.

Йедитепе и нейните дъщерни дружества са първата Университетска болнична група в Турция, покрила високите международни стандарти и получила сертификат за качество от JCI (Joint Commission International) през 2007г. След период на три години непрекъсната работа и постигнати високи стандарти на медицинските услуги, през 2010г. Университетска болнична група Йедитепе е акредитирана успешно за втори път от JCI (Joint Commission International).

Модерните апаратури на Университетска болница Йедитепеса в услуга на международните пациенти 24 часа в денонощието, придружени от специализиран персонал и преводачи, според индивидуалните нужди на всеки пациент. Със своите най-съвременни технологии и специализиран многоезичен персонал, болницата се нарежда сред първите здравни заведения по качество на услугите според доклади, публикувани от Международните изследователски институции.

Дентална болница

Смятана за водещ доставчик на дентално здраве в региона, денталната клиника Йедитепе е тясно свързана с факултета по дентална медицина, и Университетска болница Йедитепе.

Университетска дентална болница Йедитепе обслужва международни пациенти в 10 специализирани отделения – Лицево-челюстна хирургия, Имплантология, Перидонтология, Пародонтология, Стоматологична рентгенология, Oрална диагностика, Ендодонтия, Ортодонтия, възстановителна и естетична стоматология, лицева болка и темпоромандибуларни разстройства.

Нашата дентална болница се ръководи от някои от водещите дентални специалисти. Тя е JCI-акредитирана, сертифицирана от Асоциацията на дентално образование в Европа (АДЕЕ), Европейската федерация по пародонтология и притежава международен сертификат за качество ISO-9001.

Очна болница

Основана през 2007 г., за да предлага на пациентитеот цял свят сигурност, сериозност и научна експертиза, Очна болница Йедитепе е една от водещите доставчици на здравни услугив Турция и е център от световна класа за високи постижения в офталмологичните изследвания, образование и обучение.

Напълно акредитирана от Общата международна комисия(JCI), нашият център е напълно оборудван с интелигентна инфраструктура и системи за напредналa диагностика, лечение и хирургични техники. С изключителни нива на клинична хигиена са гарантирани най-новите технологии; всички наши операционни зали са оборудвани с модерни системи за ламинарен поток.

Със своя акцент върху иновациите, научните изследвания и прилагане на добри практики, очна болница Йедитепе се превърна във водещ референтен център не само в Истанбул, но и в целия регион.

Генетико-диагностичен център

 Нашият генетичен диагностичен център е пионер в клиничната молекулно генетична диагностика за целия регион, воден от здравните грижи и изследователски цели в пълно сътрудничество с Университета и Клиничния център за научни изследвания, за да достави стандарт от световна класа за отлични постижения в лечението на всички наши международни пациенти.

Университетският генетичен център обслужва международни пациенти на 800 m2 площ, на територията на университета. Центърът се състои от напреднала молекулярна диагностика, цитогенетика, тъканна култура и лаборатории. Фокусира се върху клинична ракова генетика за ранна диагностика и лечение, преимплантационна генетична диагностика, молекулно кариотипиране/сравнителна геномна хибридизация чрез Microarray методи и др.

Университетска болница Йедитепе - Генетико-диагностичен център

СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА НА УЗИЙ

Водеща иновация

Последната инвестиция на нашият университет е новата специализирана болница, която е първата в света „цялостна антибактериална болница“, при която са използвани антибактериални покрития, специално разработени и патентовани от звената R&D на университетът Йедитепе.

Нашата водеща специализирана болница, която грабва заглавието на първата в света цялостна антибактериална медицинска институция, предлага революционно постижение в борбата с инфекциите, един от основните проблеми пред всички болници.

Предназначена да обслужваме международни пациенти от цял свят със свръх модерна технология, специализирана университетска болница Йедитепе,отваря врати през 2016г. Това ултра-модерно съоръжение с леглова база 212-легла, с напълно оборудвани 10 операционни зали, ще бъде истински център на технологично и професионално съвършенство, с отличен дизайн и обслужване от най-квалифицираните и опитни лекари в региона.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Няма коментари

Публикувайте коментар
*
Имейл*
ГГГГ с наклонена черта ММ с наклонена черта ДД
Hidden
Пуснете файлове тук или
Приети типове файлове: jpg, pdf, Максимален размер на файла: 2 MB, Максимален брой файлове: Максимален брой файлове: 3.

  Офисите ни в страната:

  Централен офис София:

  ул. Генерал Иван Колев, 33 В
  България, София
  +359 878 500 940
  +359 879 977 402

  Офис Бургас:

  ул. Иван Вазов 75
  България, Бургас 8000
  +359 877 500 163

  Офис В. Търново:

  бул. България 8
  България, Велико Търново
  +359 879 007 420

  Офис Пловдив:

  бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
  България, Пловдив
  +359 878 500 810

  Офис Велинград:

  бул. Съединение 83
  България, Велинград
  +359 878 500 720

  Запишете го в Pinterest

  Акции
  Споделете това