Инвитро

4367
КОНСУЛТАЦИИ
до днес
1783
МАНИПУЛАЦИИ
до днес

 

При инвитро процедурите личният подход към двойката е основна предпоставка за успех

Един от най-важните фактори за успеваемостта на инвитро процедурата е личният подход към двойката. Ние от „Медикъл Караджъ“ гарантираме за индивидуалния подход към проблема на всяка една от тях. Освен това, работим с едни от най-добрите клиники и специалисти за лечение на безплодие и инвитро процедури в няколко държави по света.

Стъпките:

Първата стъпка е да Ви изслушаме и да разгледаме документите Ви, за да разберем медицинската история и да се запознаем в детайли с Вашия случай. След това обясняваме какви изследвания трябва да се направят във връзка с инвитро процедурата или диагностиката. Помагаме Ви за подготвянето на цялото досие. Запознаваме Ви детайлно с условията на всяка една от клиниките за инвитро оплождане, с които работим:

  • Какви изследвания се изискват за първоначален преглед?
  • В какви срокове можем да осигурим записване на час?
  • Какви са ценовите диапазони на инвитро процедурите?
  • Колко време трябва да останете в дадената държава, предвид Вашия проблем /в зависимост от вида на процедурата, която се предприема, се определя и времето, в което пациентите трябва да бъдат в чужбина/?

Когато съберем всички изследвания и снемем анамнеза, след като вече сте си избрали инвитро клиника, ние изпращаме документите Ви за консултация със специалистите. По този начин спестяваме време и средства, защото има случаи, в които лекарите изискват да се направят допълнителни изследвания. Това е, за да може отивайки на първичен преглед, да получите пълна яснота за състоянието си. Повечето инвитро клиники приемат кръвни изследвания от България. Единственото изследване, което държат да се направи в тяхна лаборатория е даване на материал за семенен анализ – спермограма. Това се извършва обикновено в деня на първичния преглед. Когато отидете за консултацията в инвитро центъра, всичко става в рамките на един, най-много два дни. Дори да се налага правене на хистеросалпингография /цветна снимка/, всичко е организирано много добре от наша страна, така че пациентите да не губят време и средства в чакане.

 

С какво можем да ви бъдем полезни:

Договорили сме специални отстъпки с всички клиники за инвитро в Турция, както за самата процедура, така и за изследванията. Също така осигуряваме безплатни трансфери от/до летище/автогара и безплатен преводач на роден език.

  • Можем да Ви помогнем с избора на хотел и локация, в близо до инвитро клиниките, които също се ползват с отстъпки от нашите пациенти.
  • Можем да Ви помогнем и със самолетни или автобусни билети, за да Ви спестим време в търсене на изгодни оферти.
  • Разказваме Ви какви забележителности да посетите по време на престоя си там, за да може преживяването Ви да е изпълнено с хубави емоции и позитивно мислене.

Повечето от нашите пациенти споделят, че за тях престоят им е като меден месец, понеже прекарват времето си в приятни разходки и разглеждане на красиви места.

Инвитро 001

Самата инвитро процедура може да се започне още от следващия месец, ако всичко в изследванията е наред и няма проблем, който трябва да бъде разрешен преди това. Тоест няма чакане, защото времето за всяка двойка е ценно.

В нашето натоварено ежедневие все по-често хората страдат от дефицит на витамини, заради:

  • затворените пространства, в които работим
  • нездравословна храна
  • и много други фактори

Ние имаме възможност да Ви съдействаме с информация какви витамини да приемате преди започването на инвитро процедура. С цел, за да бъде по-добро качеството на яйцеклетките и сперматозоидите, и за да може и Вие да се чувствате по-добре.

По време на цялото Ви лечение, ние оставаме в контакт с Вас, за да отговаряме на всички въпроси, които имате. Защото за нас е важно Вие да сте информирани и спокойни по време на пътя, който Ви предстои.

Колкото по-малко се тревожите и по-спокойни се чувствате, толкова по-добри резултати ще постигнете. Затова не се колебайте да ни търсите, дори когато имате нужда просто да поговорите с някого. Ние сме винаги тук, готови да Ви изслушаме.

За повече информация, можете да се обадите на телефон: +359895770869.

Няма коментари

Публикувайте коментар

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В
България, София
+359 878 500 940
+359 879 977 402

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 879 009 742

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

Офис Кърджали:

ул. Дедеагач 7 (Център)
България, Кърджалител.

+359 878 500 810

0361 / 22 833

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400
Велес, Македония

+38978746674 

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2
България, Шумен.

+359 878 050 042

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това