Ин витро - вътрешен банер

При ин витро процедурите личният подход към двойката е основна предпоставка за успех

Един от най-важните фактори за успеваемостта на инвитро процедурата е личният подход към двойката. Ние от „Медикъл Караджъ“ гарантираме за индивидуалния подход към проблема на всяка една от тях. Освен това, работим с едни от най-добрите клиники и специалисти за лечение на безплодие и инвитро процедури в няколко държави по света.

Първата стъпка е да Ви изслушаме и да разгледаме документите Ви, за да разберем медицинската история и да се запознаем в детайли с Вашия случай. След това обясняваме какви изследвания трябва да се направят във връзка с инвитро процедурата или диагностиката и помагаме за подготвянето на цялото досие. Запознаваме Ви детайлно с условията на всяка една от клиниките за инвитро оплождане, с които работим – какви изследвания се изискват за първоначален преглед, в какви срокове можем да осигурим записване на час, какви са ценовите диапазони на инвитро процедурите, колко време трябва да останете в дадената държава, предвид Вашия проблем /в зависимост от вида на процедурата, която се предприема, се определя и времето, в което пациентите трябва да бъдат в чужбина/. Когато съберем всички изследвания и снемем анамнеза, след като вече сте си избрали инвитро клиника, ние изпращаме документите Ви за консултация със специалистите. По този начин спестяваме време и средства, защото има случаи, в които лекарите изискват да се направят допълнителни изследвания, за да може отивайки на първичен преглед, да получите пълна яснота за състоянието си. Повечето инвитро клиники приемат кръвни изследвания от България; единственото изследване, което държат да се направи в тяхна лаборатория е даване на материал за семенен анализ – спермограма. Това се извършва обикновено в деня на първичния преглед. Когато отидете за консултацията в инвитро центъра, всичко става в рамките на един, най-много два дни. Дори да се налага правене на хистеросалпингография /цветна снимка/, всичко е организирано много добре от наша страна, така че пациентите да не губят време и средства в чакане.

Договорили сме специални отстъпки с всички клиники за инвитро в Турция за самата процедура и за изследванията, както и безплатни трансфери от/до летище/автогара, и безплатен преводач на роден език. Можем да Ви помогнем с избора на хотел и локация, в близо до инвитро клиниките, които също се ползват с отстъпки от нашите пациенти. Можем да Ви помогнем и със самолетни или автобусни билети, за да Ви спестим време в търсене на изгодни оферти. Разказваме Ви какви забележителности да посетите по време на престоя си там, за да може преживяването Ви да е изпълнено с хубави емоции и позитивно мислене. Повечето от нашите пациенти споделят, че за тях престоят им е като меден месец, понеже прекарват времето си в приятни разходки и  разглеждане на красиви места. Самата инвитро процедура може да се започне още от следващия месец, ако всичко в изследванията е наред и няма проблем, който трябва да бъде разрешен преди това. Тоест няма чакане, защото времето за всяка двойка е ценно.

В нашето натоварено ежедневие все по-често хората страдат от дефицит на витамини, заради затворените пространства, в които работим, нездравословна храна и много други фактори.

Ние имаме възможност да Ви съдействаме с информация какви витамини да приемате преди започването на инвитро процедура, за да бъде по-добро качеството на яйцеклетките и сперматозоидите, и за да може и Вие да се чувствате по-добре. По време на цялото Ви лечение, ние оставаме в контакт с Вас, за да отговаряме на всички въпроси, които имате. Защото за нас е важно Вие да сте информирани и спокойни по време на пътя, който Ви предстои.

Колкото по-малко се тревожите и по-спокойни се чувствате, толкова по-добри резултати ще постигнете. Затова не се колебайте да ни търсите, дори когато имате нужда просто да поговорите с някого. Ние сме винаги тук, готови да Ви изслушаме.

Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163