Една от световните топ клиники по инвитро оплождане и клиника по инвитро оплождане на 2016 година на Световния конгрес по здравен туризъм – клиниката за инвитро оплождане Cyprus Fertility Hospital е Вашата първа крачка към постигането на Вашата мечта за дете. Тя притежава същото богатство от знания и експертни умения, същата вяра в предлагането на достъп до най-модерните технологcии и същата отдаденост към Вашето благосъстояние с до 60% по-ниски разходи в сравнение с други страни от ЕС.

Нашият отличен процент на успеваемост ни позволява на превърнем двойки в щастливи родители на всеки 2.5 часа.

Какво откроява услугите за дарение на клиника за инвитро оплождане Cyprus Fertility Hospital?

Ние надхвърляме стандартите, за да осигурим високи постижения в лечението на безплодието:

 • Уникален Комплексен център за генетичен скрининг в Кипър – един от малкото центрове за изследването на донорите за над 600 болести, произлизащи от над 6600 мутации.
 • Законова рамка за запазване на анонимност – даваща по-лесен достъп до дарени яйцеклетки или сперматозоиди.
 • Една от най-големите мрежи за донори в света, която предлага над 1800 яйцеклетки
 • Избор на пол подпомогнат от MicroSort
 • До 60% намаляване на разходите в сравнение със страните от ЕС
 • Няма списък с чакащи
 • Безплатна система за търсене на донор (онлайн)
 • Модерни решения за подобряване на резултатите от бременността (MicroFilter – Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на забавен кадър)
 • Тандемен цикъл
 • Възстановяване на 100% от сумата за лечение – с до 97.82% успеваемост на 3-ти цикъл на лечение с дарена яйцеклетка или ембрион ние сме убедени, че можем да сбъднем мечтата Ви за дете. Ако не успеем в рамките на 3 цикъла, ние сме готови да Ви възстановим всички разходи свързани с лечението.

Откъде идват донорите?

Ние знаем, че дългите списъци с чакащи и липсата на избор са главните проблеми за пациентите, които имат нужда от дарение, за да създадат семейство. За да намалим времето за чакане до нула и да осигурим разнообразен избор на нашите пациенти, ние сме изградили една от най-големите донорски мрежи. С над 1800 донора на яйцеклетки в нашата собствена донорска база и благодарение на нашето сътрудничество с водещите европейски лицензирани банки за сперма, ние сме способни да осигурим достъп до яйцеклетки и сперматозоиди, които са дарени от млади, здрави, генетично проверени мъже и жени.

Мога ли да разбера кой е моят донор?

Не. Анонимността на всички донори се спазва през цялото време. Въпреки това, като част от процеса на подбор можем да Ви информираме цялостно за донора, като цвят на очите и косата, възраст, тип тяло, интереси, образование, конкретни черти на характера и др.

Как се подбират донорите?

Изборът на подходящ донор е много важна стъпка и ние искаме да сме уверени, че двойките са доволни от своя избор. Всеки избор на донор в нашия център трябва да бъде извършен в съответствие с насоките, определени от международните асоциации за репродуктивна медицина (Европейската общност по човешка репродукция и ембриология и Американската общност по репродуктивна медицина). Нашите банки за яйцеклетки, ембриони и сперма съдържат богата информация и донорите се избират на базата на следните строги критерии:

 • Подробна преценка на възрастта, образованието, цялостното и умственото здраве
 • Изследване за болести, които се предават по кръвен и полов път
 • Комплексен генетичен скрининг за хромозомни или дефекти на генно ниво (по избор)
 • Съвместимост на кръвните групи
 • Специални желания като артистичен талант, характеристики на тялото и място на раждане

Генетичен скрининг

Благодарение на разработката на съвременни новаторски технологии сега може безопасно да се извърши генетичен скрининг на много нива за двойки, които планират да преминат лечение на безплодие в нашия център.

На ниво за избор на донор: при поискване, Вие и Вашият партньор/донор може да бъдете проверени за повече от 600 болести и 6600 болестотворни генетични дефекта чрез „Разширени скрининг изследвания за носители“, като CGT и тест Recombine.

На ниво сперма: при поискване, сперматозоидите се разделят спрямо половия статус чрез техника MicroSort и най-здравите могат да се филтрират през най-новата микрофлуидна технология (Fertile).

На ниво ембрион:

 • Ако и двамата партньори са носители на болестотворни мутации, ембрионите могат да бъдат прегледани за това специфично генетично заболяване и се постига здрав ембрион чрез предимплантационна генетична диагностика (PGD)
 • Ако и двамата партньори са носители на специфична болест и има засегнат брат или сестра, който се нуждае от трансплантация на стволови клетки, ембрионите също могат да се проверят, както за болестотворни мутации, така и за генотипове на Човешкия левкоцитен антиген (HLA типизиране)
 • Където е подходящо може да се извърши Комплексен хромозомен скрининг (CCS) и митохондриален ДНК анализ (MitoScore) чрез Следващо поколение секвениране (NGS) или микрочип-базирана сравнителна геномна хибридизация (aCGH), за да се избере генетично най-подходящият ембрион за имплантацията

На ниво ендометриум: Измерването на ендометриалната възприемчивост (ERA) което е базирано на анализ на 238 индивидуални гена, които са важни за имплантирането, осигурява най-оптималния ден и час за успешно имплантиране на ембриона.

Мога ли да избера пола на моето бебе?

Изборът на пол с помощта на MicroSort е честа практика в нашата клиника. Определянето на пола се прави преди ембрионът да е прехвърлен (преди бременността). Изисква се употребата на генетичен анализ, който е много безопасен и не засяга ембриона по никакъв начин. Повечето двойки, който избират пола на своето бебе го правят, за да балансират своето семейство – например вече имат две момчета, затова искат да имат момиче.

В клиника за инвитро оплождане Cyprus Fertility Hospital се ражда по една мечта на всеки 2.5 часа!

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Офиси в страната
Няма коментари

Напишете коментар

Офисите ни в страната:

Централен офис София:

Офис Варна:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 878 500 810

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

15585
 • Винаги информирани

  Не пропускайте консултаците на гостуващите ни лекари.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This