Център за човешка репродукция BioTexCom

НЯМА АБСОЛЮТНО БЕЗПЛОДИЕ!

Имаме всички основания да го кажем и да работим под този лозунг.

Център за човешка репродукция BioTexCom – екип от високо квалифицирани специалисти, които използват най-новите техники и методи за лечение на безплодие. Лекарите, които работят в BioTexCom център, се занимават с дори най-безнадеждните случаи на безплодие.

Всички здравни програми са проектирани и обмислени, така че пациентите да напуснат клиниката само с положителен резултат. Нашите лекари стартират програмата само в случай на 100% доверие в успеха.

Пациенти от цяла Европа и цял свят да посещават центъра BioTexCom-, включително Германия, Италия, Англия, Швейцария, Румъния, България, Израел, Америка, Обединените Арабски Емирства, Индия и много други. В случая с Индия, която е една от водещите страни на сурогатното майчинство, индийски безплодни двойки отиват за лечение в Украйна, тъй като това е най-висок процент на успех, с най-малък брой опити и 100% гаранция.

Ние си сътрудничим с учени и акушери от цял ​​свят, участници в международни. В Украйна, програма като сурогатно майчинство и дарение на яйцеклетка е напълно легално, проведено в съответствие с местното законодателство и имат висок процент на успех. Всички двойки успешно напускат болницата и се връщат  вкъщи с бебета и правни документи.

Центърът за човешка репродукция BioTexCom е вашият най-добър избор за сурогатно майчинство и дарения за яйцеклетки!

След подписването на договора за сурогатство пациентите получават пълен пакет от услуги. По-специално, от BioTexCom шофьори се срещат с клиенти на летището и те осигуряват транспорт от / до клиниката, хотел, посолството и така нататък. Клиентите живеят в хотели, които се посещават редовно от педиатър, който се специализира в лечението на новородени. През цялото това време лекарят следи здравословното състояние на детето, и съветва родителите по всички въпроси от взаимен интерес. В случай на преждевременно раждане BioTexCom покрива всички разходи, свързани с необходимите лекарства, лечение и бебе престой в болницата. През целия период на програмата мениджърът и преводачът съпътстват двойката и организират всички процеси, координират пациентите, подготвят документи и помагат на клиентите да преминат през програмата без проблеми.

Нашият персонал е винаги на разположение, за да отговори на вашите телефонни разговори, имейли и да ви посъветва за всички въпроси, които ви интересуват.

Мениджърите на BioTexCom са винаги готови да организират вашия отдих в Киев. Интересни екскурзии и незабравима разходка из града и вкусната храна в местни ресторанти. По този начин, вие ще бъдете в състояние да се отвлече вниманието от тревожните мисли, свързани с предстоящата процедура и да сте с  положителна настройка, спокойно настроение, което е изключително важен елемент за успеха!

Нашата клиника предлага пакетни цени с трансфер, хотелско настаняване, преводач и храна.

Най-добрите сурогатни майки

Най-добрата сурогатна майка ще носи вашето здраво бебе

За разлика от други европейски клиники, цената на програмата за сурогатно майчинство в клиниката BioTexCom е много по-ниска и услугата е по-добра от тази в европейските медицински центрове на високо равнище. В зависимост от диагнозата клиниката предлага заместваща програма с донор или собствени овоцити.

Пациентите плащат за програмата на етапи:

  • Първо плащане – при подписване на договора;
  • 2-ро плащане – след процедурата за вземане на яйцеклетки
  • 3-то плащане – когато сурогатната майка достигне 12-та седмица от бременността;
  • 4-то плащане – след раждането на детето;
  • 5-то плащане – последният етап от програмата, когато двойката получава всички документи и напусне клиниката с детето.

Сурогатното майчинство е програма, в която здрава жена носи дете за стерилна двойка. Това дете не е биологично свързано със сурогатната майка и след раждането двойката се счита за биологичен родител.

На първо място, служителите на клиниката BioTexCom ще изберат подходяща сурогатна майка. Нашият медицински център разполага с база данни за заместващи майки, които отговарят на всички необходими изисквания.

Основните изисквания за една жена, която ще ражда дете, са:

  • Максималната възраст е 35 години;
  • Добро физическо здраве и възможност за бременност, с минимален риск за вашето здраве и здравето на вашето дете;
  • Поне едно собствено здраво дете;
  • Добро психическо здраве.

Жена, която ще роди дете, се подлага на всеобхватен медицински преглед.

След раждането на детето, биологичните родители имат право незабавно да видят детето си и да се грижат за него в болницата от първите минути от живота му. Сурогатната майка няма контакт с новороденото.
Заместващата програма от А до Я се ръководи от клиентски мениджър, който организира и провежда всички етапи. Документи след раждането на дете, също се оформят от специалисти на BioTexCom, които са акредитирани да работят в държавните институции и имат опит в проектната документация за програми за сурогатно майчинство (Министерство на правосъдието, Министерство на външните работи, на посолството). Нашите опитни професионалисти помагат на новите родители да получат всички необходими документи, за да напуснат Украйна и да се върнат у дома с новороденото си без затруднения.
Центърът за човешка репродукция BioTexCom е вашият най-добър избор за сурогатно майчинство и дарения на яйцеклетки! Абсолютно безплодие не съществува! Добре дошли в BioTexCom!

Предимства на даряването на яйцеклетки клетки в нашата клиника:

В нашата клиника един клиент получава един донор на яйцеклетки, това означава, че получавате всички яйцеклетки, които се произвеждат от донора през целия период на лечение. Ние нямаме така нареченото “разпределение на яйцеклетки“. Всички наши донори са млади и са майки (имат минимум 1 дете), така че лечението на безплодието с дарението на яйцеклетки има всички шансове за успех. За да стартирате програмата за донорство не е нужно да чакате дълго, защото имаме голяма банка за донори.

Избираме донори по такъв начин, че характеристиките ви да съответстват на донорите. ” В нашата клиника получавате пресни, не замразени ембриони. Ембрионите се развиват до бластоцисти (5 дни).  Можете да замразите ембриони, които се съхраняват и оставят да се използват следващия път, ако е необходимо.За пациентите ни няма възрастови ограничения. Един от успехите ни е дама, която на 66 години ражда здрави близнаци чрез програма за донорство.

Критерии за донора на яйцеклетки в нашата клиника

Всички наши донори са под 30 години, средната възраст е 26 години. Всички те имат поне едно дете (всички деца са здрави). Всички донори са привлекателни, интелигентни и здрави. Всички те се подлагат на общо медицинско, гинекологично и психиатрично изследване, тестват се за ХИВ, хепатит В и С.

Повечето от успехите на клиниката BioTexCom принадлежат на известния украински ембриолог, генетик и талантлив учен Юрий Верлински. Той е един от първите в света, който въвежда генетична диагностика на ембриона (PGD), което е толкова популярно в съвременната репродуктивна медицина. Той е, който е започнал да използва PGD за предотвратяване на наследствени заболявания. Във връзка с успехите на Юри Верлински днес центърът на BioTexCom има възможност да провежда програми за IVF (ЕКО)за възрастни жени, като изключва всички рискове за здравето и генетични аномалии.

В продължение на много години Центърът BioTexCom успешно провежда и подобрява програмите за сурогатно майчинство и даренията за яйцеклетки за безплодни двойки от цял ​​свят. BioTexCom е перфектната комбинация от професионален екип, сертифицирани талантливи лекари, украинско гостоприемство и високи успехи на програмите, които предлагаме. Нашите лекари разработват най-ефективните методи за лечение на безплодие и постигат успешни резултати, които водят до минимум опити за IVF.(ЕКО)

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Няма коментари

Публикувайте коментар

Офисите ни в страната:

Централен офис София:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 878 500 810

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това