Болница ISCARE

Нашият Ин Витро център ISCARE е основан през 1995 г. като първия център по асистирана репродукция в Чешката република. През годините тя се е разширила с отдели по пластична хирургия, център за наднормено тегло и гастроентерология. Центърът ISCARE е различен от другите клиники с дългата традиция в областта на асистирана репродуктивна технология и ноу-хау, което има своите корени в Израел, където има най-голяма концентрация на клиники за лечение на безплодие – най-успешните в света.

Благодарение на нашия екип от гинеколози, които са учили при най-добрите в света – в Израел – ние помогнахме  да се родят повече от  10 000  деца.

Не само високия професионализъм на нашите квалифицирани лекари за асистирана репродукция имат значение, но също така и използването на специални лабораторни методи е от решаващо значение за успеха на лечението. Клиника ISCARE разполага със собствена лаборатория, и това допринася значително за стабилно нарастващия успех на ISCARE.

С успеваемост 48-50%, ние се нареждаме между най – посещаваните центрове в Чешката република. В болница ISCARE се лекуват над 2000 двойки всяка година.

Болница ISCARE се намира в центъра на Прага, в съвременно високо строителство, на 30 минути от летището и на 15 минути от Централната гара. Рецепцията на клиниката се намира на първия етаж. Ние можем да ви резервираме стая в близкия хотел на намалени цени.

Модерното клинично оборудване отговаря на най-високите европейски стандарти. Болница ISCARE е TÜV сертифицирана от центъра за обучение на международни компании като Johnson & Johnson и Merck.

Законът на Чешката република позволява дарение на яйцеклетка, дарение на сперматозоиди и ембриони. Според чешкото законодателство, възрастовата граница на жените, които могат да бъдат подложени на тези процедури е 49 години и 364 дни. Това означава, че навършили 50 годишна възраст, вече не може да се подложите на лечение ин-витро.

Нашата програма в Чешката република (наричан също ED програма) е предназначена за жени, които дори и след хормонална стимулация не могат да произведат яйцеклетка и следователно имат нужда от дарителска.

Благодарение на нашата богата база данни на донори ние сме в състояние да намерим донор, който най-добре отговаря на Вашите нужди и да организираме процеса, заедно със синхронизацията на цикли и трансфер на ембриони, без да се губи ценно време.

Ние разбираме колко важен е всеки един месец.

Обикновено цялото лечение в нашата клиника изисква общо 3 срещи – консултации, оплождане на яйцеклетките със сперматозоидите на партньора / съпруга (или донор) и трансфер на ембриона.

Прибягва се до дарителска яйцеклетка, когато :

 • Изчерпан яйчников резерв
 • Възрастов фактор
 • Жени, родени без яйчници
 • Необратими операции на яйчниците
 • Проведено лечение с химиотерапия или лъчетерапия
 • Носители на генетична аномалия (генетично заболяване), които могат да се предадат на бебето

Също така, имаме опция да направим първата консултация по Skype, за да обясним целия процес и да отговорим на всичките Ви въпроси.

ДАРИТЕЛИ

Нашите донори преминават редица посещения при лекари и им се назначават специални медицински изследвания, за да бъдат въведени в нашата база данни. Тогава изборът ни е много точен и задълбочен. Подхождаме с висок критерий на избор към донорите, предвиден от закона.

Жените са между 18-34 години, а мъжете между 18-35 години.

Нашите усилия са да се намерят дарители от фенотипа, съответстващи на тези на получателя (кръвна група, цвят на косата и цвета на очите, височина, тегло, вид на кожата).

Времето за изчакване за търсене на съвместим донор е около 2-3 месеца.

Дарението в Чешката република е анонимно.

Нашата клиника е в помощ на всички, които желаят да станат горди родители.

Ние не обещаваме чудеса, ние правим всичко възможно да ги получите.

За нас най-важното нещо е да ви накараме да се чувствате добре, да имате възможност да ни задавате въпроси, да слушате обясненията ни и да знаете, че през цялото време има кой да се грижи за Вас.

За нас клиентът е партньор и ние се отнасяме към него като такъв: с грижа, внимание, разбиране и чувствителност.

Клиника ISCARE ще Ви помогне да постигнете мечтата си!

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Няма коментари

Публикувайте коментар
*
Имейл*
ГГГГ с наклонена черта ММ с наклонена черта ДД
Hidden
Пуснете файлове тук или
Приети типове файлове: jpg, pdf, Максимален размер на файла: 2 MB, Максимален брой файлове: Максимален брой файлове: 3.

  Офисите ни в страната:

  Централен офис София:

  ул. Генерал Иван Колев, 33 В
  България, София
  +359 878 500 940
  +359 879 977 402

  Офис Бургас:

  ул. Иван Вазов 75
  България, Бургас 8000
  +359 877 500 163

  Офис В. Търново:

  бул. България 8
  България, Велико Търново
  +359 879 007 420

  Офис Пловдив:

  бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
  България, Пловдив
  +359 878 500 810

  Офис Велинград:

  бул. Съединение 83
  България, Велинград
  +359 878 500 720

  Запишете го в Pinterest

  Акции
  Споделете това