Здравен информационен център Медикъл Караджъ отваря нов офис във Варна

Екипът на Медикъл Караджъ има удоволствието да съобщи, че вече има официално представителство в гр. Бургас.

Офисът ще е на разположение на всички български пациенти, нуждаещи се и интересуващи се от лечение в чужбина.

Надяваме се, че с това представителство ще можем да ви доближим още повече и до гостуващите ни специалисти, които да вдъхнат вяра и надежда на нуждаещите се от вас.

В стремежа си да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината, на ваше разположение ще бъде екипът ни от консултанти, който ще отговори на всички ваши въпроси, свързани с лечението в чужбина: към коя клиника и лекар да се обърнете, разумна ли е цената, която ще платите, как да организирате пътуването и престоя си и др.

Както в офисите ни в София и Варна, така и в този в Бургас, пациентите ще имат възможност да дойдат на място и да направят своята консултация, както и да предадат документите си за насочване към чуждестранни болници и специалисти от които да се потърси второ мнение.

Когато пациент се обърне към нас, ние извършваме консултация с него за здравословните му проблеми и изискваме необходимите медицински документи и клинични изследвания. По наша преценка документите му се насочват за разглеждане в болници, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. След обсъждане на случая с медицинските екипи, предлагаме на пациента една или няколко възможности за лечение. Ние сме горди, че пациентите ни имат възможност за информиран избор, когато вземат важно решение за здравето си.

Ние превеждаме и легализираме необходимите документи чрез фирма партньор, която дава преференциални цени и условия на нашите пациенти. След получаването на оферти от няколко болници, разглеждаме и обсъждаме с пациента плана за лечение. При желание от негова страна се насрочва дата за преглед и изследвания, съобразени с личната му времева възможност и свободните часове в болницата.

Организираме транспорта, хотелското настаняване, вътрешните трансфери, преводачи и услуги, от които пациентът се нуждае. Важно е да подчертаем, че Медикъл Караджъ има представителство на местно ниво, което проследява целия процес и може да бъде подкрепа и опора на пациентите и техните близки.

След завършване на лечението и завръщането на пациента в България, ние продължаваме да следим и да се интересуваме от резултатите на лечението, тъй като етапа на възстановяване е изключително важен. Държим комуникацията от двете страни да е взаимна и коректна.

Ще ви очакваме на адрес: гр. Бургас, ул. Иван Вазов 75 партер и на тел.: 0877500163.

За повече информация, може да ни се oбадите на телефоните на „Медикъл Караджъ“0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163