Защо безплатните консултации се организират в големите градове? - фейсбук

Скъпи пациенти и приятели, както и всички вие, които следвате ЗИЦ Медикъл Караджъ в социалните мрежи. С този наш пост искаме да отговорим на един от най-често задаваните въпроси относно локациите на провежданите от нас безплатни консултации със специалисти, а именно „Защо само в София? Само София ли е България? Защо не дойде и в Русе, Бургас, Плевен, Хасково и т.н.?“.

Не веднъж сме разяснявали в социалните мрежи, че колкото и да ни се иска няма как да организираме посещенията на специалистите по малките населени места. Разбираме необходимостта на всички нуждаещи се пациенти, но за съжаление няма как да организираме консултациите със специалистите във всеки град. Консултациите организираме в големите областни градове, които могат да бъдат посетени от повече хора в нужда.

Гостуващите специалисти идват по изрична наша покана и времето, с което разполагат, е твърде ограничено. Това са активно практикуващи лекари, имащи изключително натоварени графици. Въпреки това те откликват на нашите покани, открадвайки от малкото си свободно лично време.

Това от своя страна често налага логистиката до столицата да е и най-удобна за тях. Затова се опитваме да информираме нашите последователи в социалните мрежи, а и не само, възможно най-рано за датите, на които ще има гостуващ специалист така, че който желае и има нужда, да може да организира своето придвижване до мястото на консултациите.

В заключение ще кажем, че при невъзможност да пътувате до София или Варна (където са разположени нашите офиси), можем да ви предложим консултацията да бъде осъществена дистанционно по събраната от вас документация. Изпратете ни всичко, с което разполагате (резултати от изследвания, епикризи, снимки и т.н.) по вашия проблем на имейл адрес info@medikara.bg, придружена с описание на вашето заболяване и телефон за контакт (на който при необходимост наш консултант да се свърже с вас), а след това ние ще се погрижим документите да стигнат до съответния специалист, от който имате нужда. По този начин вие ще проведете своята безплатна консултация и ще се сдобиете с второ професионално мнение относно вашето заболяване и възможностите за лечението му.

Искаме да отбележим, че дистанционната консултация е решение в краен случай, когато консултация „очи в очи“ е невъзможна. Най-добрият вариант все така си остава да си запишете час за консултация, за това следете нашите публикации онлайн за предстоящи консултации.

При необходимост, въпроси или нужда от консултация, може да се свържете с нас на телефоните на здравния център:

  • 0879 009 742 – София
  • 0879 977 401 – София
  • 0879 977 402 – София
  • 0878 500 730 – Варна

или да ни пишете:

Не забравяйте – Ние сме винаги на ваша страна!

С уважение,
екипът на ЗИЦ Медикъл Караджъ

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163