Мнение за консултантска фирма Медикъл Караджъ турс

Мнение за консултантска фирма Медикъл Караджъ турс - ФБ

Медикъл Караджъ турс ми бе препоръчана от приятелка. Поводът беше намерението ми да направя консултация в турска клиника. Вече бях направила контакт с клиниката. Въпреки, че не съм пациент, изпратен от тях, получих ценни съвети за подготовката ми преди първия преглед. Бяхме изпратени в модерна лаборатория, където направихме необходимите изследвания, при това с отстъпка, която се предвижда само на пациенти на агенцията.

Екипът положи и усилия за настаняването на мен и съпруга ми в хотела предвид ранния час на пристигане. Тъй като ние пътувахме самостоятелно, получихме подробни указания как да стигнем до хотела и готовност за помощ при необходимост. С г-жа Лютфи поддържахме телефонна връзка във връзка с настаняването, което беше безпроблемно. Бяхме настанени в хотел, който е  недалеч от клиниката и с удобен транспорт до нея, а и в близост до много забележителности наоколо. Хотелът беше много точно избран предвид целите ни на пътуване и желанието на мен и съпруга ми да разгледаме забележителностите на града. Останахме доволни и от обслужването на хотела. Получихме отстъпки от цената за нощувка като клиенти на Медикъл Караджъ турс.

Изключително много ме трогна личното отношение на г-жа Лютфи към моя проблем. Тя прояви загриженост затова как е минал прегледът още докато бях в Турция и изрази готовност за по-натататъшно съдействие. При срещите си с нея съм присъствала случайно на нейни разговори с други пациенти, при които тя  проявява същата заангажираност и отзивчивост.

Всичките ми документи, свързани с прегледа и пътуването, бяха подготвени предварително, прецизно и навреме. От фирмата реагираха с изключителна бързина при превода на документи, които им предоставих в последния момент поради независещи от мен причини. Направи ми силно впечатление бързата реакция, точност и любезност от страна на екипа им.

Екипът на Медикъл Караджъ турс и нейния мениджър г-жа Лютфи много ме впечатлиха с добрата организация при подготовката на пътуването, бързите и коректни преводи на медицинските документи, излючителна коректност, отзивчивост, добронамереност и приятелско лично отношение.

от Е . А . – 38 год.

Оставете коментар

Последно преглеждани в раздел
"Направления"

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това

Регистрирайте се

  • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
  • Моля, въведете имейл
  • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
  • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
    Паролата трябва да има минимална усточливост от: Среден
    Устойчивост на паролата
  • Въведете паролата си отново.
  • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония