Програма "РеСтарт"

Младостта и красотата са вътрешно състояние, но понякога се нуждаем от малък външен стимул, за да се проявят. В това вярваме ние от болници LIV и „Медикъл Караджъ“.

Ако обмисляте процедура в сферата на пластичната, реконструктивната и естетичната хирургия, ние ви даваме възможност да проведете безплатна първоначална консултация с топ специалиста д-р Зейнеп Севим в една от най-високотехнологичните болници в Турция, като я съчетаете с презареждаща двудневна ваканция в магичния мегаполис Истанбул.

Програма „РеСтарт“ за ново начало

В наши дни да изглеждаме добре е част от представата ни за това да живеем добре. В тази връзка някои вродени или придобити несъвършенства, белези по кожата вследствие от травми и инциденти, отпечатъци на възрастта по лицето и тялото могат да се окажат проблем за самочувствието и пречка за пълноценен живот.

Програма „РеСтарт“ на болници LIV и Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ дава възможност за една вълнуваща първа крачка към мечтания външен вид. Рестартирайте живота си с консултация с отличен специалист, съчетана с потапяне в колоритната атмосфера на Истанбул – за нова увереност, нови възможности, ново начало.

Какво получавате?

  • Безплатна първоначална консултация с д-р Зейнеп Севим в болница LIV относно желаните корекции, възможните процедури и очакваните резултати; безплатни трансфери болница – хотел, преводач с български език в болницата;
  • Двудневна ваканция в космополитния Истанбул – с включен транспорт и 2 нощувки със закуски в хотел 3/4*, на символичната цена от 50 лв.;
  • Специални отстъпки от всички пластични, естетични и реконструктивни процедури, които изберете да осъществите в период от два месеца след посещението;

Защо да се включите?

Д-р Зейнеп Севим е опитен специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, специализирала и работила в авторитетни лечебни заведения в Европа и САЩ. Преминала е обучителен курс по пластична и реконструктивна хирургия в Duke University в САЩ, както и по микрохирургия в Цюрих, Швейцария. Защитила е Европейски сертификат за компетенции в пластичната хирургия (EBOPRAS). Към момента практикува в болница Liv, където отличните й умения са подкрепени с наличието на високоспециализиран екип от професионалисти и най-съвременно оборудване. Капацитетът на лечебното заведение позволява прилагането на методи и процедури, които не са налични в повечето клиники, включително терапии със стволови клетки, генетични анализи и др. Целта във всички случаи е индивидуален подход и максимално естествен резултат.

С Програма „РеСтарт“ получавате и безплатно съдействие от експертите на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ за всякаква информация, организация и подкрепа.

За кого е подходяща програмата?

Всеки, който се интересува от пластична или естетична корекция в Турция, може да попита за възможностите за включване в програмата. Програма „РеСтарт“ включва процедури в областта на:

  • Естетична хирургия;
  • Реконструктивна хирургия;
  • Ендоскопски фейслифтинг;
  • Мамопластика (увеличаване, намаляване и реконструкция на бюста);
  • Подмладяване на лице и тяло;
  • Лечение на хронични рани;
  • Заличаване на белези и др.

Програмата е активна за ограничен период от време. Запазете своето място на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This