Програма "РеСтарт"

Младостта и красотата са вътрешно състояние, но понякога се нуждаем от малък външен стимул, за да се проявят. В това вярваме ние от болници LIV и „Медикъл Караджъ“.

Ако обмисляте процедура в сферата на пластичната, реконструктивната и естетичната хирургия, ние ви даваме възможност да проведете безплатна първоначална консултация с топ специалиста д-р Зейнеп Севим в една от най-високотехнологичните болници в Турция, като я съчетаете с презареждаща двудневна ваканция в магичния мегаполис Истанбул.

Програма „РеСтарт“ за ново начало

В наши дни да изглеждаме добре е част от представата ни за това да живеем добре. В тази връзка някои вродени или придобити несъвършенства, белези по кожата вследствие от травми и инциденти, отпечатъци на възрастта по лицето и тялото могат да се окажат проблем за самочувствието и пречка за пълноценен живот.

Програма „РеСтарт“ на болници LIV и Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ дава възможност за една вълнуваща първа крачка към мечтания външен вид. Рестартирайте живота си с консултация с отличен специалист, съчетана с потапяне в колоритната атмосфера на Истанбул – за нова увереност, нови възможности, ново начало.

Какво получавате?

  • Безплатна първоначална консултация с д-р Зейнеп Севим в болница LIV относно желаните корекции, възможните процедури и очакваните резултати; безплатни трансфери болница – хотел, преводач с български език в болницата;
  • Двудневна ваканция в космополитния Истанбул – с включен транспорт и 2 нощувки със закуски в хотел 3/4*, на символичната цена от 50 лв.;
  • Специални отстъпки от всички пластични, естетични и реконструктивни процедури, които изберете да осъществите в период от два месеца след посещението;

Защо да се включите?

Д-р Зейнеп Севим е опитен специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, специализирала и работила в авторитетни лечебни заведения в Европа и САЩ. Преминала е обучителен курс по пластична и реконструктивна хирургия в Duke University в САЩ, както и по микрохирургия в Цюрих, Швейцария. Защитила е Европейски сертификат за компетенции в пластичната хирургия (EBOPRAS). Към момента практикува в болница Liv, където отличните й умения са подкрепени с наличието на високоспециализиран екип от професионалисти и най-съвременно оборудване. Капацитетът на лечебното заведение позволява прилагането на методи и процедури, които не са налични в повечето клиники, включително терапии със стволови клетки, генетични анализи и др. Целта във всички случаи е индивидуален подход и максимално естествен резултат.

С Програма „РеСтарт“ получавате и безплатно съдействие от експертите на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ за всякаква информация, организация и подкрепа.

За кого е подходяща програмата?

Всеки, който се интересува от пластична или естетична корекция в Турция, може да попита за възможностите за включване в програмата. Програма „РеСтарт“ включва процедури в областта на:

  • Естетична хирургия;
  • Реконструктивна хирургия;
  • Ендоскопски фейслифтинг;
  • Мамопластика (увеличаване, намаляване и реконструкция на бюста);
  • Подмладяване на лице и тяло;
  • Лечение на хронични рани;
  • Заличаване на белези и др.

Програмата е активна за ограничен период от време. Запазете своето място на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163