ТОП специалист от чужбина за естетична стоматология и дентална хирургия консултира в София и Пловдив

д-р Бирсен Юрдаер

д-р Бирсен Юрдаер

Ние, ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ имаме удоволствието да посрещнем денталния специалист от световна класа – д-р Бирсен Юрдаер на 29 октомври в гр. София и на 30 октомври в гр. Пловдив. Специалистката гостува в България за първи път по покана на нашия управител – Звезделина Лютфи.

Гостуването и ще се проведе в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в областта на денталната медицина.

Всички пациенти, които имат дентални проблеми или биха желали да научат повече за най-съвременните методи при денталната естетика, могат да се възползват и да проведат напълно безплатна консултация с д-р Юрдаер. По този начин, ще успеят да се информират относно възможностите за справяне с проблема си или вариантите за естетични подобрения, с която да постигнат прекрасна усмивка.

Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 и 0878 500 940, и да си запишат час.

Коя е д-р Бирсен Юрдаер?

Д-р Бирсен Юрдаер е родена през януари 1970 в Самсун, Турция. Средното си образование завършва в Samsun Anadolu Lisesi. Висшето си образование завършва във факултета по стоматология на Университета в Мармара – Marmara University Faculty of Dentistry през 1988 – 1993. След това, тя придобива Магистарската си степен по имплантология в Германия, в университета Goethe University Frankfurt Am Main /Гьоте Франкфурт на Майн/ през 2010 – 2012г.

Професионалният и опит е в сферата на:

  • Дентална хирургия
  • Естетична стоматология
  • Дентална имплантология

Д-р Бирсен Юрдаер владее английски и турски език. Тя има богат опит в областта на денталната медицина. Специалиста е и съосновател на престижната дентална клиника – Dent-Health в Истанбул, като и в момента, тя работи там като действащ дентален лекар.

Денталната клиника, в която работи д-р Юрдаер разполага с модерна техника и може да ви предложи най-съвременните и иновативни решения, подходящи за Вашата усмивка.

Част от методиките и процедурите, с които бихте могли да постигнете бляскава и искряща усмивка в дентална клиника – Dent-Health са:

  • Prepless laminate – метод, чрез който се постига желаната „Холивудска усмивка“, без да се увреждат Вашите зъби.
  • Избелване (Bleaching) – за да направите собствените си зъби по-бели и да реализирате положителна промяна, можете са се доверите на д-р Юрдаер и екипа и. С помощта на лазер, ще бъдат постигнати видими резултати само в рамките на половин час.
  • Импланти – подходяща за пациенти, при които липсата на добри дентални грижи и/или редица други усложнения са довели до загуба на един или няколко зъба. С помоща на нашия гост – специалист по имплантология, по време на безплатните консултации, пациентите ще могат да разберат какви предимства имат имплантите, колко време отнема завършването на целия процес и какви могат да бъдат коронките, които ще се изберат.

ЗИЦ Медикъл Караджъ каним всички, които ценят своето време, да дойдат и да се запознаят с професионалиста от Dent-Health и да изберат сами!

Dent-Health е мястото, където ще откриете перфектно организиран млад екип от професионалисти, който ще отговори на желанията Ви и не на последно място – ще постигнете високи резултати за кратко време.

Съвременният човек е натоварен с много задачи. В желанието си да успеем във всичко, да балансираме между кариера, семейство и стремеж да бъдем здрави и да се чувстваме добре, ние често водим надпревара с времето. Сега вече можем да ви разкрием тайната на „успелия и усмихнат“ човек!

Екипът на Dent-Health може да осъществи лечение, диагностика и изготвяне на оптимален план за действие, в разумни срокове и на добри цени!

Независимо дали се нуждаете от кореново лечение, изработка на брекети, алайнери, естетична процедура или импланти, българските пациенти ще имат възможността да се консултират напълно безплатно на 29 октомври в София и на 30 октомври в Пловдив с денталния специалист д-р Бирсен Юрдаер.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Бирсен Юрдаер в София на 29 октомври 2021 и на 30 октомври 2021 в Пловдив, трябва да си запишат час предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте предвид, че по време на консултациите с д-р Бирсен Юрдаер, физикални прегледи няма да бъдат извършвани.

Няма коментари

Публикувайте коментар

Офисите ни в страната:

Централен офис София:

Офис Варна:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 878 500 810

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това