Д-р Зафер Оркун Токташ

доц. д-р Зафер Оркун Токташ

Доц. д-р Токташ ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с тумор в мозъка и гръбначни заболявания на 20 и 21 май 2019г. в София. Той ще ни гостува по покана на управителя на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи. Доц. д-р Зафер Токташ се превърна в неразделна част от нашата инициатива да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Както и досега безплатните консултации в рамките на инициативата ни са насочени към пациенти с установени вече заболявания, към тези, нуждаещи се от второ мнение или интересуващи се от лечение в чужбина.

Доц. д-р Токташ е изключително търсен от пациенти от България и цял свят. Той е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумор в мозъка и операция на гръбначния стълб.

Кой е доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия.

В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на:

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, (където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза), той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагноза на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Всички нуждаещи се от консултация или второ мнение български пациенти ще могат да си запишат предварително час за безплатна консултация със специалиста. Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Зафер Оркун Токташ в София на 20 и 21 май 2019г. трябва да се запишат предварително на:

  • телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 и 0879 977 402
  • да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163