Д-р Зафер Оркун Токташ

доц. д-р Зафер Оркун Токташ

За пореден път в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината ние, Медикъл Караджъ, ще посрещнем световно известния неврохирург доц. д-р Токташ. Гостуващият ни лекар доц. д-р Зафер Оркун Токташ ще бъде в София на 5 и 6 декември 2018г. по покана на нашия управител Звезделина Лютфи. По време на неговото гостуване всички български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания ще могат да се консултират напълно безплатно. За целта е необходимо да имат предварително записан час. Консултациите са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение за своя здравословен проблем. Също така и за пациенти, които се интересуват от лечение в чужбина, в частност от лечение в Турция.

Топ специалистът от Турция е изключително търсен от пациенти от цял свят, включително и България. Той е сред водещите специалисти в южната ни съседка за лечение на тумор в мозъка и операция на гръбначния стълб.

Едни от заболяванията на гръбначния стълб и мозъчни тумори, с които се сблъсква ежедневно турския неврохирург са:

Както не веднъж сме отбелязвали, доц. д-р Токташ работи с най-съвременна апаратура за диагностициране и лечение на тумори. Тя позволява с милиметрична точност да се установят данни, като вид и стадий на тумора, и наличие и локализация на разсейките. Тези данни са необходими за планиране на ефективна терапия за лечение. Модерната апаратура, която използва д-р Токташ за интраоперативно сканиране и навигация, и метода на мониториране на нервната система по време на операцията, създава отлични предпоставки за предотвратяване на вероятни увреждания. В това число включително парализа след мозъчна операция. Ако искате да се запознаете по-детайлно с работата на д-р Зафер Токташ моля да последвате линка.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Зафер Оркун Токташ в София на 5 и 6 декември 2018 г. трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402. На място те ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This