МЕДИКЪЛ ТУР 2019: Безплатни консултации във Велико Търново на 26 юли 2019

На 26 юли сме във Велико Търново!
Медикъл Тур пристига с консултант на Здравен информационен център Медикъл Караджъ, за да помогне с информация и консултация относно възможностите на съвременната медицина и лечението в чужбина.

Ако живеете във Велико Търново или в региона и се интересувате от възможностите за диагностика или лечение в чужбина, запишете си час за среща с нашият медицински представител.

Всеки желаещ, записал си предварително час, ще може да се срещне с консултанта ни и да се информира за подходящите лечебни заведения в чужбина в зависимост от здравословния му проблем. Пациентът ще може да предостави своята медицинската документация за безплатна първоначална консултация със специалист.

С кампанията „Медикъл Тур“ Здравен информационен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти информираност и достъп до най-съвременните методи и технологии в медицината. Към момента ЗИЦ Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява своята партньорска мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.

Ето как преминава една безплатна консултация по време на кампанията „Медикъл Тур“

По време на индивидуалните срещи нашият медицински представител се запознава с всеки конкретен случай и медицинската документация по него. От своя страна той предоставя информация за възможностите за получаване на второ мнение и лечение при подходящ специалист с професионална експертиза и ерудиция. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията на лечението си и логистиката в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Европа и Израел, консултантите на Медикъл Караджъ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, да ускорят придвижването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяване на възстановителния период след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация относно процедури, срокове, цени и организация на целия процес, а тези услуги са напълно безплатни за пациента.

Ние от ЗИЦ Медикъл Караджъ знаем колко важно и отговорно е всяко решение, свързано със здравето. Затова с Медикъл Тур правим още една стъпка за улесняване на пациентите в търсенето на техния лекар и лечебно заведение в чужбина, като с кампанията посещаваме част от големите градове на страната ни.

Ако се нуждаете от диагностика или лечение в чужбина, но не знаете откъде да започнете и към кого да се обърнете, ЗИЦ Медикъл Караджъ може да ви предложи решение.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Велико Търново на 26 юли 2019 г. трябва да се обадят на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402 и да си запишат час.

Имайте предвид, че по време на безплатните консултации прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполага пациента към момента.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163