МЕДИКЪЛ ТУР 2019: Безплатни консултации във Варна на 23 и 24 юли

Пациенти от Варна и региона, които се интересуват от възможностите за диагностика и лечение в чужбина, ще могат да получат информация и консултация на място в офиса ни на адрес ул. Михаил Колони 19, Варна на 23 и 24 юли 2019 г. Пациентите ще могат да се срещнат с консултант от здравния център и да се информират за подходящите лечебни заведения в чужбина, за тях в зависимост от здравословния им проблем, както и да предоставят медицинската си документация за безплатна първоначална консултация със специалист.

С кампанията „Медикъл Тур“ Здравен информационен център Медикъл Караджъ предлага на българските пациенти информираност и достъп до най-съвременните методи и технологии в медицината. Към момента ЗИЦ Медикъл Караджъ си партнира с над 100 лечебни заведения в 9 държави по света и непрекъснато разширява своята партньорска мрежа, за да отговори на всички нужди на пациентите в България.

Ето как преминава една безплатна консултация по време на кампанията „Медикъл Тур“

По време на индивидуалните срещи нашият медицински представител се запознава с всеки конкретен случай и медицинската документация по него. От своя страна той предоставя информация за възможностите за получаване на второ мнение и лечение при подходящ специалист с професионална експертиза и ерудиция. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат на помощта на Медикъл Караджъ при организацията на лечението си и логистиката в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Европа и Израел, консултантите на Медикъл Караджъ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, да ускорят придвижването на документите, да спомогнат в организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяване на възстановителния период след завръщане на пациентите у дома. На разположение са по всяко време с информация относно процедури, срокове, цени и организация на целия процес, атези услуги са напълно безплатни за пациента.

Ние от ЗИЦ Медикъл Караджъ знаем колко важно и отговорно е всяко решение, свързано със здравето. Затова с Медикъл Тур правим още една стъпка за улесняване на пациентите в търсенето на техния лекар и лечебно заведение в чужбина, като с кампанията посещаваме част от големите градове на страната ни.

Ако се нуждаете от диагностика или лечение в чужбина, но не знаете откъде да започнете и към кого да се обърнете, ЗИЦ Медикъл Караджъ може да ви предложи решение.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация във Варна на 23 и 24 юли 2019 г. трябва да се обадят на тел. 0878 500 730 и да си запишат час.

Имайте предвид, че по време на безплатните консултации прегледи няма да бъдат извършвани. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи с които разполага пациента към момента.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163