МЕДИКЪЛ ТУР 2017: Безплатни консултации във Велико Търново, 25-26 август

Медикъл Тур 2017 Велико Търново

На 25 и 26 август сме във Велико Търново! „Медикъл Тур 2017“ пристига с експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ и представител на една от водещите болнични вериги в Турция и региона „Мемориал“, за да помогнем с информация и консултация за възможностите на съвременната медицина.

Ако живеете в Старата столица или в съседните области Габрово, Търговище, Разград, Русе, и се интересувате от възможностите за диагностика или лечение в чужбина, запишете си час за среща с нашите експерти. Ние ще дойдем на място, за да ни разкажете за конкретния медицински случай, ще разгледаме медицинските ви документи и ще ви запознаем с възможните медицински услуги в повече от 50 болници в 6 държави по света. При необходимост ще съдействаме за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да можете да направите информиран избор.

Ние от „Медикъл Караджъ“ знаем колко важно и отговорно е всяко решение, свързано със здравето, и сме посветили усилията си на това да осигурим достъп на българските пациенти до най-добрите специалисти и последните достижения в медицината по цял свят. Разполагаме с години опит, изградени трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, и стотици доволни пациенти, които са нашата най-голяма награда и отговорност.

Сега с „Медикъл Тур 2017“ правим още една стъпка към улесняване на пациентите в търсенето на техния лекар и лечебно заведение – като отиваме на място в повечето от големите градове на страната.

Специално за срещата във Велико Търново ще пристигне и представител на Здравна група „Мемориал“ (Турция), който ще информира на място за възможностите на лечебното заведение да посрещне пациенти от България. Болници „Мемориал“ са сред водещите лечебни заведения в Турция и региона, които всяка година посрещат над 35 000 международни пациенти от 92 държави, включително и България.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатни консултации във Велико Търново на 25 и 26 август могат да се запишат на тел. 0879 977 402.

Оставете коментар

Последно преглеждани в
блога

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Регистрирайте се

  • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
  • Моля, въведете имейл
  • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
  • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
    Паролата трябва да има минимална усточливост от: Medium
    Устойчивост на паролата
  • Въведете паролата си отново.
  • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Кърджали:

ул.Дж.Вашингтон - Пентагон Секция Д етаж 2 офис 17

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония