д-р Хамид Айдън

д-р Хамид Айдън

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ има удоволствието да посрещне за първи път в България главния лекар на Медицински център EstetIstanbul – д-р Хамид Айдън на 7 март в София. Той ще ни гостува по покана на нашия  управител – Звезделина Лютфи в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината. Консултациите с д-р Айдън са подходящи  за български пациенти, интересуващи се от процедура по трансплантация на коса, лечение на косопад или друг вид естетична намеса и извършването им в Турция.

Медицински център EstetIstanbul, намиращ се в Истанбул, е един от най-добрите центрове за трансплантация на коса и пластични операции.

EstetIstanbul е добре познат не само в Турция, но и извън границите на нашата съседка. Някои от предлаганите услуги за лечение на косопад и присаждане на коса се извършват повече от 25 години от специалисти, натрупали дългогодишния си опит в Турция.

Под ръководството на д-р Хамид Айдън, екипът на Медицински център EstetIstanbul извършва специализирана услуга за трансплантация на коса на високо професионално ниво.

Кой е д-р Хамид Айдън?

Д-р Хамид Айдън е главен лекар и основател на Медицински център EstetIstanbul.

Д-р Айдън е роден през 1969 г. Работил е и продължава да работи в различни болници и клиники, специализирани главно в:

  • Пластична и естетична хирургия
  • Присаждане на косата
  • Дерматология
  • Вътрешна медицина
  • Обща хирургия

Обучава се и по Акупунктура и Фитотерапия.

Работата му като директор на различни болници и като координатор по пластична и капилярна хирургия му позволява да постигне заслужена репутация в световен мащаб и безспорен престиж в страни като Германия, Италия, Холандия, арабските страни и разбира се в Турция.

Д-р Хамид Айдън е лидер в областта на трансплантацията на коса и  през годините е лекувал успешно хиляди хора. Пациентите ценят неговата способност и грижа за пациента. Той е един от най-търсените специалисти за трансплантация на коса.

Д-р Хамид Айдън заема позиции, сред които:

  • Председател на Асоциацията на здравето на косата и трансплантация на коса Saçder в Турция.
  • Асоцииран член на ISHRS (Международно дружество по възстановяване на косата) от 2012 г.

В момента д-р Хамид Айдън работи в Медицински център EstetIstanbul, Истанбул като ръководител на медицинския център и медицински директор.

Д-р Айдън се обучава в чужбина в най-новите тенденции и програми, както в естетичната хирургия, така и относно методите за трансплантация на коса. Участвал е в множество телевизионни предавания на медицинска тематика и конференции, свързани с трансплантация на коса и естетична пластична хирургия.

Телевизионен водещ и писател

Д-р Хамид Айдън ​​участва като гост и е водещ на много телевизионни предавания. Той е писател и журналист, затова редовно пише статии във вестници, списания, интернет сайтове, а също така се занимава и с актуални международни проблеми.

Участва в конференции по трансплантация на коса и пластична хирургия.

В работата си като писател и журналист той е насочен към здравето и здравеопазването.

Повече за Медицински център EstetIstanbul и техниката за присаждане на коса, която се прилага там, може да прочетете тук:
https://www.medikara.bg/kplus_page/estetistanbul

Повече за това какво представлява трансплантацията на коса, може да прочетете тук:
https://www.medikara.bg/directions/hair-grafting

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Айдън в София на 7 март 2020 трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0878 500 940 или 0879 977 402 или да заявят желания от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Централен офис София:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

 

Офис Варна:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

 

Офис Велико Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420