Здравна Група Бахчеджи (Bahceci Health Group)

Бахчеджи е сред предпочитаните дестинации за българските двойки за инвитро и асистирана репродукция в Турция. Ние от „Медикъл Караджъ“ разбираме колко време и усилия са необходими да си набавите необходимата информация и да организирате престоя и лечението си в чужда държава. Затова сме на разположение с информация и подкрепа за всичко необходимо относно подходящите клиники за лечение на безплодие, подготовка за инвитро процедура, нобходимите документи и изследвания, етапи и цени, пътуване и престой. Можем да съдействаме Вашия случай да се поеме от конкретен лекар, когото предпочитате, включително популярните сред българските пациенти д-р Гювенч Карликая и д-р Емре Тургут.

Преди да се свържете с нас, можете да се запознаете с общата информация за клиники Бахчеджи.

Сбъдваме Вашите мечти…

Центърът за инвитро оплождане на Здравна група Бахчеджи е световен лидер сред клиниките за фертилитет и асистирана репродукция. От 1996 г. насам, ние дарявaме най-малкия, но най-прекрасeн възможен подарък на двойките.

Под ръководството на проф. д-р Мустафа Бахчеджи, продължаваме да предлагаме на своите пациенти услуги в областта на лечение на безплодие и инвитро оплождане (IVF), гинекология, проследяване на бременност и раждане, стерилитет при мъжете, диетологични консултации, психология и психотерапия, ендоскопска хирургия.

Група Bahçeci се фокусира върху удовлетворението на пациентите и индивидуален подход, който отчита специалните нужди при всяка двойка.

Над 400 опитни професионалисти в 10 центъра и 7 държави

Нашият успех безусловно е в ръцете на нашия всеотдаен, опитен и висококвалифициран персонал. Те са обучени да съдействат при установяването на най-безопасния, най-ефективен и най-сигурен начин за успешно забременяване.

Въпреки че инвитро процедурата се счита за стандартно лечение, причината за безплодие при всяка двойка е различна. Нашите лекари разглеждат всеки един случай индивидуално и правят подробен анализ при всяка конкретна двойка, като използват допълнителни диагностични и терапевтични елементи, за да се намери причината за проблема и да се определи най-подходящият подход за лечение. Следователно подходът на лечение за всяка двойка е различен и уникален.

Защо да изберете Bahceci Healthcare Group?

Нашите проценти на успеваемост при оплождането са едни от най-високите в Европа. Ние сме пионери в инвитро оплождането и сме признати в областта като център, който се посещава при „тежки случаи на безплодие“. Известни сме с това, че помагаме дори на онези пациенти, които не са мислели, че имат някаква надежда за бебе. С ранното възприемане на най-новите технологии и методи за лечение, ние сме сред първите, които предлагат:

 • генетичен скрининг (рекомбиниране, тест за генетични изследвания за носители „CGT”);
 • комплексния хромозомен скрининг (микрочип-базирана сравнителна геномна хибридизация „aCGH“, следващо поколение секвениране „NGS“;
 • както и измерване на ендометриалната възприемчивост „ERA” и новите решения за увеличаване на вероятността от забременяване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на забавен кадър).

Нашата философия е да предлагаме най-новите технологии от висок клас като стандарт, за да оптимизираме успеха при лечението на нашите пациенти.

За разлика от много други центрове за ин витро оплождане, при нас новите технологии се прилагат еднакво за всички, без да налагат допълнителни разходи към лечебния план. Така например, новите технологии като Embryoscope, IMSI и др. се таксуват допълнително в много центрове по света и в Турция, докато при нас тези услуги са включени в стандартния пакет и не се налагат допълнителни плащания.

Ето защо, през последните 22 години имаме привилегията да станем свидетели на повече от 35 000 успешни раждания и сме превърнали хиляди двойки в щастливи семейства.

Център за оплождане на 2016 година!

Нашите успехи в оказването на помощ на хора като Вас за постигането на Вашите мечти са толкова големи, че през 2016 година бяхме отличени от „Нюзуик“ (Newsweek) като един от топ 3 центровете за оплождане в световен мащаб, и ни беше присъдена престижната титла „Център за оплождане на годината“ на 11-ия Световен конгрес по здравен туризъм (WHTC).

Максимален успех в резултат от нашите услуги!

Нашата основна цел е да постигнем Вашата мечта за бременност. Ето защо сме единствената клиника, която гарантира МАКСИМАЛЕН ФЕРТИЛИТЕТ – услуга, която върви с четири ангажимента към Вас, които са важни за максималния успех на ин-витро оплождането:

 1. Висококвалифицирани медицински екипи – международно признати лекари по фертилитета, заедно с медицински и обслужващ персонал, обучен изцяло и специализиран в областта на фертилитета.
 2. Пионери в съвременните технологии – най-добрите технологии за оптимизиране на успеха от лечението.
 3. Обслужване, ориентирано към пациента – комфортът е жизненоважен за успешната бременност и ние правим всичко възможно, за да дадем максимума в това отношение.
 4. Лечение, което можеш да си позволиш – подобно обслужване и всеотдайност обикновено си имат цена, но при нас в „Бахчеджи“ цените са далеч под средните за ЕС. Вие ще спестите до 60% в сравнение с други клиники в ЕС.

Част от нашите услуги:

 • Ин-витро оплождане (IVF);
 • Интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоид (ICSI);
 • Вътрематочна инсеминация (IUI);
 • Екстракция на сперматозоиди от тестиса (TESE);
 • Перкутанна епидидимална аспирация на сперматозоиди (PESA);
 • Замразяване на ембриони;
 • Интрацитоплазмено инжектиране на морфологично селектирани сперматозоиди (IMSI);
 • Лечение на безплодие при мъжете/ мъжко репродуктивно здраве;
 • Съвременни решения за увеличаване на вероятността от забременяване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на забавен кадър);
 • Репродуктивно здраве след прекарано онкологично заболяване;
 • Акупунктура и неврална терапия като допълващо лечение по време на IVF цикъл;
 • Физиологични, психологични и диетологични консултации.

Ембриологична, андрологична и изследователска лаборатории.

Ключът към успешната инвитро процедура в голяма степен се крие в качеството на лабораторните услуги. В действителност, приносът на лабораторията и ембриолозите се счита, че е около 50% от успеха на процедурата. Останалите 50% се поделят между подготовката на яйцеклетките (индукция на овулацията) и ембрионалния трансфер. Тоест двойка, която произвежда яйцеклетки и сперматозоиди със средно качество, може да повиши шансовете си за успех с добра ембриологична лаборатория и добър ембриотрансфер.

В центровете на Bahceci Healthcare Group работят 40 опитни ембриолози и биолози, и техният опит се увеличава с голям брой случаи, с всеки изминал ден. Най-новите методи и технологии, които се прилагат към момента в най-престижните центрове в света, се използват успешно и при нас. В нашата изследователска (R&D) лаборатория, оборудвана с последните технологии, се разработват нови лечебни процедури и протоколи.

С наша помощ на всеки 2.5 часа се ражда по една мечта!

Доктори в тази болница

Направления в тази болница

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Няма коментари

Публикувайте коментар
*
Имейл*
ГГГГ с наклонена черта ММ с наклонена черта ДД
Hidden
Пуснете файлове тук или
Приети типове файлове: jpg, pdf, Максимален размер на файла: 2 MB, Максимален брой файлове: Максимален брой файлове: 3.

  Офисите ни в страната:

  Централен офис София:

  ул. Генерал Иван Колев, 33 В
  България, София
  +359 878 500 940
  +359 879 977 402

  Офис Бургас:

  ул. Иван Вазов 75
  България, Бургас 8000
  +359 877 500 163

  Офис В. Търново:

  бул. България 8
  България, Велико Търново
  +359 879 007 420

  Офис Пловдив:

  бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
  България, Пловдив
  +359 878 500 810

  Офис Велинград:

  бул. Съединение 83
  България, Велинград
  +359 878 500 720

  Запишете го в Pinterest

  Акции
  Споделете това