д-р Хари Карпузис

д-р Хари Карпузис

Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат възможността да се консултират с топ лекар от Гърция на 30 ноември 2018 г. в София. Д-р Харалампос Карпузис е водещ специалист в южната ни съседка в областта на репродуктивната медицина, лечение на инфертилитет и лапароскопски гинекологични операции. Топ специалистът ще гостува у нас по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Кой е д-р Харалампос Карпузис?

Д-р Карпузис е основател и научен директор на Pelargos IVF – уникална по рода си група от медицински специалисти, които предлагат холистичен подход в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми, включително с донорски материал и сурогатно майчинство. Преди да се завърне в родината си през 2013 г., д-р Карпузис е специализирал и работил в едни от най-натоварените болници в Лондон, Великобритания. Сертифициран е от British Fertility Society и от British Society of Colposcopies and Cervical pathology. Твърди, че в работата си следва международно възприетите принципи, но не се бои да прилага иновативни протоколи в трудни случаи.

Цялостен подход при лечение на безплодие

На гръцки език Pelargos означава „щъркел“, затова и от екипа на Pelargos IVF вярват, че този символ на сбъднатата мечта за бебе им помага да постигнат високата успеваемост, с която се гордеят. Но освен това разчитат на персонален подход, внимание и иновативни методи. Предлагат индивидуални консултации и IVF/ICSI/IMSI лечение, което може да се комбинира с PGS/PGD тестове. Освен главния консултант д-р Карпузис, който е известен АГ-специалист в Атина, екипът включва хематолог, ендокринолог, уролог, дерматолог, психолог, диетолог и дори специалист по йога и шиацу. Всички те работят заедно за осигуряване на холистична грижа, като същевременно си партнират с три от най-успешните инвитро центъра в Атина, така че всяка двойка може да избере мястото за провеждане на лечението според особеностите на случая и бюджета си.

Когато случаят го налага, двойките могат да се възползват от донорските програми, които се изпълняват по международни протоколи и стандарти, с успеваемост 75-85%.

Инвитро оплождане в Гърция – защо да?

Гърция е географски близка и позната страна, която същевременно предлага качествени медицински услуги на разумни цени. За много двойки възможността да получат търсеното лечение в държава от ЕС представлява допълнителна сигурност и предимство. Няма листи на чакащи за донорски яйцеклетки, а донорите са анонимни и задължително преминават пълен скрининг на здравословното си състояние. В 95% от случаите специалистите успяват да намерят подходящия донорски материал в рамките на един месец, като при избора се вземат предвид както физическите характеристики на реципиента, така особеностите на характера, образование, социален статус и др.

Консултациите с д-р Хари Карпузис на 30 ноември в София са безплатни, с предварително записване на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This