Д-р Зейнеп Севим

Д-р Зейнеп Севим

Д-р Зейнеп Севим, специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия от високотехнологичната LIV Hospital в Турция, ще консултира безплатно пациенти в София на 21 ноември 2018 г. Тя пристига в България по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Тя ще е тук в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината. За целта ние си партнираме с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят. Консултациите са подходящи за пациенти, които се интересуват от:

  • услуги в сферата на естетичната медицина и искат консултация от типа второ мнение
  • извършване на процедурата в чужбина

Коя е Д-р Зейнеп Севим?

Д-р Зейнеп Севим е опитен специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия. Специализирала е и е работила в авторитетни лечебни заведения в Европа и САЩ. Преминала е обучителен курс по пластична и реконструктивна хирургия в Duke University в САЩ, както и по микрохирургия в Цюрих, Швейцария. Защитила е Европейски сертификат за компетенции в пластичната хирургия (EBOPRAS). Към момента практикува в болница Liv, където отличните й умения са подкрепени с наличието на високоспециализиран екип от професионалисти и най-съвременно оборудване. Професионалните й интереси са съсредоточени в областта на:

  • реконструктивната микрохирургия
  • реконструкция на бюст (напр. след прекаран рак на гърдата)
  • подмладяване на лице и тяло
  • оформяне на тялото след бариатрична операция
  • хирургия при лимфедем и др.

С напредъка в медицината и последвалото удължаване на средната продължителност на живота, за съвременния човек става все по-важно не само да живее по-дълго, но и да се чувства здрав, млад и дееспособен. Съвременната медицина не е в състояние да спре хода на времето, но може значително да забави или да заличи развитието на белезите на възрастта.

Д-р Зейнеп Севим прилага най-съвременните методи в естетичната медицина, а в работата си се стреми към по-малко травматични операции за по-естествен резултат. Тя и екипът й са в състояние да извършат няколко комбинирани операции в кратък период от време. И всичко това, за да могат пациентите от чужбина да се завърнат по-скоро у дома. Благодарение на техния опит и на отличното технологично оборудване в лечебното заведение, процедурите се извършват с висока степен на сигурност за пациента и усложнения се случват по-рядко от обичайното според медицинската статистика.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с д-р Зейнеп Севим на 21 ноември в София трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“:  0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This