Болница Медикал Парк, Орду

Болница Medical Park Ordu – 13-та болница от Medical Park Hospitals Group – винаги е била надежден адрес за всички граждани на Черноморския регион, по-специално провинция Орду, по отношение на здравеопазването от първия ден на отварянето си. Болница Медикал Парк, Орду се състои от 47 легла за интензивно лечение, всички оборудвани с най-съвременни устройства. Включително 19 легла в отделение за общо интензивно лечение, 10 в отделение за интензивно лечение на коронарна болест, 6 в отделение за интензивно лечение на сърдечно-съдови заболявания и 12 в интензивно отделение за новородени. Заедно с 6 пълноценни операционни зали, включително 1, запазена за операции на сърдечно-съдовата хирургия, и обща наличност на стационарни легла от 206 броя, включително 38 за наблюдения на пациенти.

Болница Медикал Парк, Орду предоставя здравни услуги във всички клонове, включително без ограничение в кардиологията, сърдечно-съдова хирургия, медицинска онкология, гастроентерология, пластична и естетична хирургия и психиатрия. Всички стаи за пациенти са обзаведени с всеки детайл, за да осигурят комфортен престой на пациентите, като например система за повикване на медицинска сестра, система за достъп до компютър и други. Освен това стаите с апартаменти, които са специално проектирани за пациенти с инфекциозни заболявания и осигуряват необходимата изолация, се предоставят на разположение на пациентите в болничното отделение на болницата.

Отделенията по кардиология и сърдечно-съдови заболявания на болница Medical Park Ordu са оборудвани с всички средства за правилно диагностициране и лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система. Опитни медицински специалисти в ангиографското отделение, оборудвано с високотехнологични устройства, успешно извършват лечения и процедури като коронарна ангиография, сърдечни пейсмейкъри, EPS-аблация, процедури с балон и стент, лечение на съдови оклузии и нарушения на ритъма. Освен това, когато е необходимо с оглед на прегледите и тестовете, пациентите се лекуват правилно в операционни зали и отделения за интензивно лечение на Клиниката по сърдечно -съдова хирургия.

Отделението по медицинска онкология е на разположение на пациентите за диагностика и лечение на рак от специализирани лекари и опитен медицински персонал, който си сътрудничи със съответните отдели на болницата въз основа на мултидисциплинарен подход.

В отделението по гастроентерология болестите на черния дроб, стомаха, тънките черва, дебелото черво и цялата храносмилателна система се диагностицират и лекуват с гастроскопия и колоноскопия в отделението за ендоскопия, оборудвано с модерни устройства. Ендоскопска гастростомия (PEG) се извършва успешно при пациенти, които не могат да се хранят през устата.

Отделенията по неврохирургия и неврология използват усъвършенствани диагностични процедури като ЕЕГ или ЕМГ за установяване на диагноза и започване на лечение за пациенти. В отделението по психиатрия екип от психиатри и психолози предоставя на пациентите с психиатрични и/или психологически заболявания диагностични и лечебни услуги заедно с рехабилитационни услуги.

FFA, OCT, визуално поле и Phaco хирургия се извършват в Офталмологичното отделение.

Отделението по гръдни заболявания извършва тестове за белодробна функция и бронхоскопски процедури.

Лаборатория за диагностика на съня за установяване на нарушения на съня и съответните лечения се използват в сътрудничество със съответните отдели.

В болница Медикал Парк, Орду, усъвършенстваните методи за дигитално изображение, включително цифрова рентгенова снимка, ядрено-магнитен резонанс, компютърна томография, ултразвук, мамография, костна денситометрия, флуороскопия и мобилен рентгенов скенер, играят активна роля във всички диагностични и лечебни процеси.

Със своя опитен специализиран лекарски персонал и квалифициран медицински персонал, болница Medical Park Ordu предоставя качествени здравни услуги.

Последно преглеждани в раздел
"Болници"

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това

Регистрирайте се

  • Въведете потребителско име. То НЕ може да бъде променено след създаването на профила.
  • Моля, въведете имейл
  • За да сме сигурни, че не бъркате при изписване, моля повторете имейла си отново.
  • Въведете паролата си. Минимална дължина - 8 знака.
    Паролата трябва да има минимална усточливост от: Среден
    Устойчивост на паролата
  • Въведете паролата си отново.
  • Моля, приемете условията ни за ползване на сайта. Можете да ги прочетете тук.

Запитване за час

Вход в профила ви:

Ако нямате регистрация не се колебайте – регистрирайте се. Ще можете да коментирате безпрепятствено.

Офисите ни в страната и чужбина:

Централен офис София:

ул. Генерал Иван Колев, 33 В България, София

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75 България, Бургас 8000

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2 България, Пловдив

Офис Шумен:

ул. Панайот Волов No.2 България, Шумен.

Офис Македония:

Бане Андреев Ронката №2, 1400 Велес, Македония