Д-р Зафер Оркун Токташ

доц. д-р Зафер Оркун Токташ

Здравейте, приятели на Медикъл Караджъ.
Поради форсмажорните обстоятелства от близките дни и ограниченията, наложени при пътуването на хора през граничните пунктове и летища, се налага да отложим посещението на неврохирурга – доц. д-р Токташ, което щеше да се състои на 20 и 21 март 2020 г. във Варна.
На всички записали се – приемете нашето извинение. Поемаме ангажимента да се свържем с вас когато е ясна новата дата за посещението на специалиста.

Доц. д-р Зафер Оркун Токташ е добре познат на българските пациенти – неврохирург от турската болница Медикал Парк Пендик. Той ще проведе за пореден път БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ във Варна на 20 и 21 март 2020 г. на пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания. И този път гостуването му ще е в рамките на нашата инициатива да предоставим достъп до най-новите и модерни иновации в медицината, терапии и методи на лечение.

Доц. д-р Токташ е сред водещите неврохирурзи в Турция за лечение на тумор в мозъка и операция на гръбначния стълб, също така е изключително търсен и от пациенти от цял свят.

Всеки който има проблем с лумбална или цервикална дискова херния, тумори на гръбначния стълб или мозък, сколиоза, малформация на Киари и други заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга относно възможностите за лечение на своето заболяване. Това, което трябва да направят е да се обадят на телефоните на здравния център +359 878 500 920 и +359 878 500 730, и да си запишат час за консултацията.

Както и досега тя е насочена към пациенти:

  • с вече установени заболявания
  • нуждаещи се от второ мнение
  • и към пациенти интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

Кой е доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва мединцинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия.

В работата си той използва последните технологични възможности за лечение на:

Работейки в Медикал Парк Пендик, (където разполагат с Center of Excellence за лечение на сколиоза), той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагноза на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Напомняме, че всички които желаят да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ във Варна на 20 и 21 март 2020г. трябва да си запишат час предварително на телефоните на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“: +359 878 500 920 и +359 878 500 730.

На място пациентите трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.
Имайте предвид, че прегледи няма да бъдат извършвани по време на консултациите.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163