Д-р Мехмет Акдениз

д-р Мехмет Акдениз

Ние, Медикъл Караджъ ви информираме, че безплатните консултации със специалист от турската клиника за присаждане на коса TFM Clinic ще се проведат само на 6 април в София. За съжаление, поради голямата ангажираност на специалиста д-р Акдениз, посещението му във Варна няма да може да бъде осъществено. Консултациите ще се проведат от д-р Мехмет Акдениз – специалист по присаждане на коса от TFM Clinic.

Извиняваме се за причиненото неудобство на всички, които планираха посещение на безплатните консултации във Варна.

TFM Clinic е позната на нашите пациенти и последователи във фейсбук от наскоро проведената кампания – игра „Сподели и спечели безплатно присаждане на коса в Турция“. Поради големия интерес, който постигна кампанията, управителят на здравен информационен център Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи покани като част от инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните методи и технологии в медицината, специалист от клиниката, който да проведе безплатни консултации на пациенти, интересуващи се от трансплантиране на коса в Турция. Специалистът ще е на разположение на българските пациенти на 6 април в София.

Всички желаещи да се запишат за безплатните консултации по присаждане на коса, брада, мустаци и вежди с д-р Мехмет Акдениз на 6 април 2019 г., трябва да ангажират предварително час на телефоните на Медикъл Караджъ: 0879 977 401 и 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This