Ospedale Florence Nightingale

Болница Florence Nightingale в Истанбул

L'ospedale Florence Nightingale di Istanbul è stato inaugurato nel 2013 come primo ospedale verde della Turchia. L'edificio di 50.000 mq ha 18 piani, con un'elisuperficie sul tetto e un elicottero progettato per trasferire i pazienti con le ambulanze aeree.
Болница Florence Nightingale разполага с 251 стандартни легла, 51 легла за интензивно лечение, 11 хирургични зали, всички оборудвани с ламинарен въздушен поток. На разположение са и 2 родилни зали.
Всички хирургични стаи могат да бъдат свързани към конферентна зала с 300 места и международни хъбове за аудио-визуални, което позволява интерактивно медицинско образование и научни дейности. Сградата е оборудвана с най-новите технологии, включително, но не само, устройство EOS – въведено за първи път в Турция – което минимизира рисковете, свързани с излагането на радиация за пациентите, като използва много ниска доза 2D / 3D рентгеново лъчение при ортопедичното обследване. Устройството осигурява едновременни фронтални и странични цифрови изображения, както и 3D дисплей на скелетната анатомия.

Центровете, с които разполага болницата:

 • Център за роботизирана хирургия Da Vinci
 • Център за гръбначен стълб
 • Център за ядрена онкология и интервенционална радиология (Theraspher)
 • Център за здраве на гърдите (сенология)
 • Център за физикална терапия и рехабилитация
 • Диагностично-консултативен център
 • Комплексен център за трансплантации
 • Хематопаетична трансплантация на стволови клетки
 • Trapianto di fegato
 • Trapianto di rene
 • Трансплантация на сърце

Gayrettepe Florence Nightingale Hospital

Болница Gayrettepe Florence Nightingale разполага със 102 единични стаи за пациенти, разделени в три категории, всички с ергономични и ортопедични легла, сателитна телевизия, WiFi, телефон и самостоятелна баня. Във всяка стая повиквателна система към медицинския персонал с цел максимален комфорт и спокойствие за пациентите.
Болницата е призната международно като една от най-добрите здравни институции според доклади, публикувани от международни изследователски институции със своя специализиран персонал и уникална технологична инфраструктура.
Болница Gayrettepe Florence Nightingale е една от водещите болници в региона със своите стационарни и извънболнични съоръжения за диагностика и лечение, напълно оборудвана поликлиника и радиологично отделение (ЯМР, компютърна томография, PET-MRI и др.) и услуги за спешна помощ.
Отделението по радиология е в състояние да споделя всички диагностични изображения едновременно чрез най-новата технология „Система за архивиране и комуникация на изображения“ (PACS). На разположение е съвременна зала за срещи, позволяваща „дистанционна медицина“ – участие в международни конференции и хостване на онлайн срещи чрез високоскоростни интернет връзки – всичко това в полза на международните пациенти.

Центрове за върхови постижения

 • Комплексен онкологичен център
 • Център за пластична и реконструктивна хирургия
 • Център по гинекология
 • Център по урология
 • Радиология и радиохирургия с Гама нож

Kadıköy Florence Nightingale Hospital

Болница Kadıköy Florence Nightingale има на разположение 79 самостоятелни стаи за своите международни пациенти. Всяка стая е оборудвана със сателитна телевизия, телефон, самостоятелна баня, система за повикване на медицинска сестра и обслужване по стаите за максимален комфорт на пациента. Болницата предоставя услуги на международни пациенти във чрез вътреболнична и амбулаторна диагностика, лечение, напълно оборудвано отделение по радиология и ангиография. Налице е система за детектори и съоръжения за спешна помощ.
Центърът за физикална терапия и рехабилитация е много добре развит и осигурява ефективно лечение на заболявания, засягащи хора от всички възрасти.

Scomparti:

Кардиология и сърдечно-съдова хирургия
Пластична и реконструктивна хирургия и трансплантация на коса
Ostetricia e ginecologia

Kadıköy Florence Nightingale Medical Center

Kadıköy Florence Nightingale Medical Center е най-новата сграда, оборудвана с най-модерните технологии, използвани от експертен персонал.
Центърът се състои от общо 6 етажа, издигнати върху площ от 6000 m².
В центъра се извършва диагностика в областта на:
– вътрешни болести;
– кардиология;
– гастроентерология;
– гръдни заболявания;
– ендокринология;
– очна хирургия;
– пластична хирургия
– дерматология

Центърът има за цел да стане водещата здравна институция в здравните услуги за жени и деца със своите Отделения по детско здраве и болести и акушерство и гинекология.
Kadikoy Florence Nightingale Medical Center служи като референтен център в диагностиката и лечението на заболявания на храносмилателната система със своето ендоскопско отделение, което наскоро беше въведено в експлоатация
С услугата Check-up Център за здравословен живот е поел мисия, базирана на превантивни здравни услуги за преглед и защита на здравето на хората. В Центъра се създават персонализирани програми, които да мотивират хората да променят начина си на живот и да повишат качеството си на живот.

Ataşehir Florence Nightingale Hospital

Болница Ataşehir Florence Nightingale Hospital в е основана на принципа: „Удовлетвореност за пациента“.
Болницата е 7-мо звено от веригата на Grup Florence Nightingale Hospitals и предлага модерно, надеждно и висококачествено здравеопазване.
Болницата е богато снабдена с всички необходими съоражение за спешна медицинска помощ (линейки, кабинети), оборудвани с най-съвременните технологии.
Разполага с интензивни отделения за новородени и възрастни. На територията на болницата се намират и центровете за скрининг и лабораторните звена. Болницата се слави с високите си постижения в областта на женското и детско здраве и лапароскопската хирургия.

Göktürk Florence Nightingale Medical Center

Медицински център Göktürk Florence Nightingale предлага на своите международни пациенти 10 легла за следоперативния период.
Медицинският център е първият от групата Florence Nightingale. Предоставя качествени услуги в областта на хирургията, с особен фокус върху педиатрията, ортопедията, вътрешни болести, гилкологията и стоматологията.
Центърът разболага и със звено по Медицинска рехабилитация. Освен това, специализирани диетолози по хранене и диети предоставят консултации за всички възрастови групи. Центърът разполага с модерна лаборатория и скрининг център и се счита за водещ център в региона.

Scomparti:

Детски болести и здраве
Malattie interne
Ostetricia e ginecologia
Terapia fisica e riabilitazione
Ortopedia
Стоматология
Alimentazione e dieta

Medici associati a questo ospedale:

Riferimenti a questo ospedale:

Nessun risultato trovato.

Ultima visualizzazione nella sezione
"Ospedali"

Appuntatelo su Pinterest

Azioni
Condividi questo

Registro

 • Inserire il nome utente. NON può essere modificato dopo la creazione dell'account.
 • Inserire l'e-mail
 • Per essere sicuri di non confondersi durante la digitazione, si prega di ripetere nuovamente l'e-mail.
 • Inserire la password. Lunghezza minima di 8 caratteri.
  La password deve avere come minimo una robustezza uguale a Media
  Indicatore intensità
 • Immettere nuovamente la password.
 • Accettate le nostre condizioni d'uso. Potete leggerli qui.

Richiedi un appuntamento

Accedere al proprio account:

Se non avete una registrazione, non esitate: registratevi. Potrete commentare senza ostacoli.

I nostri uffici in patria e all'estero:

Sede centrale Sofia:

Str. Generale Ivan Kolev, 33 B Bulgaria, Sofia

Ufficio di Burgas:

Str. Ivan Vazov 75 Bulgaria, Burgas 8000

Ufficio di Plovdiv:

Blvd. Hristo Botev 92, RILON Business Centre, piano 2 Bulgaria, Plovdiv

Ufficio B. Tarnovo:

Blvd. Bulgaria 8 Bulgaria, Veliko Tarnovo

Ufficio di Shumen:

Str. Panayot Volov No.2 Bulgaria, Shumen.

Ufficio di Kardzhali:

ул.Дж.Вашингтон - Пентагон Секция Д етаж 2 офис 17

Ufficio in Macedonia:

Bane Andreev Ronkata #2, 1400 Veles, Macedonia