Проф. д-р Ерден Ертюрер

Проф. д-р Ерден Ертюрер

С радост споделяме с вас, че водещия специалист по ортопедия и травматология от високотехнологичната болница „Лив хоспитал“ в Турция – проф. д-р Ерден Ертюрер, отново ще консултира безплатно пациенти в София на 17 декември.

Проф. д-р Ертюрер ще гостува в България по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“. Безплатните консултации ще се проведат в рамките на инициативата ни да предоставим достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината. За тази цел ние, Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ си партнираме с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Консултациите с топ ортопеда от Турция д-р Ерден Ертюрер са подходящи за пациенти, които се нуждаят от второ медицинско мнение. Подходящи са и за пациенти, които се интересуват от възможности за диагностика и лечение в чужбина, в частност от лечение в Турция.

Кой е проф. д-р Ерден Ертюрер?

Проф. д-р Ерден Ертюрер е водещ специалист в Турция в областта на хирургия и микрохирургия на:

  • ръка
  • ставни заболявания и артропластика
  • операции на бедро и коляно
  • както и гръбначна хирургия.

Той е завършил Медицинския факултет на Университета Cerrahpaşa през 1990 г. От тогава досега е работил в едни от най-добрите лечебни заведения в южната ни съседка.

В работата си проф. д-р Ерден Ертюрер се стреми да следва най-новите иновации и технологии в ортопедията. Подобно на другите сфери в медицината, ортопедията също претърпява бурно развитие и напредък през последните години. Това означава, че пациентите получават по-добри възможности за диагностика и избягване на ненужни процедури. И всичко това е благодарение на съвременните технологии и иновативни методи. В същото време се прибягва до минимално инвазивни операции, когато се налага хирургична намеса.

От друга страна развитието и модернизацията при имплантите и протезите повишава тяхното качество. Това в комбинация с иновационните подходи при имплантирането им, водят до техния по-дълъг живот.

Макопластика (Makoplasty)

Проф. д-р Ертюрер е един от първите ортопеди в Турция, които прилагат така наречената макопластика (Makoplasty) при ендопротезиране на колянна става. Това е само един от примерите за развитието в тази сфера. Макопластиката представлява роботизиран метод, въведен неотдавна в САЩ и Европа при операции на коляното. Той позволява по-бързо възстановяване на пациентите след хирургичната намеса.

Друг плюс на този метод е, че ендопротезите, които се използват, са анатомични и максимално наподобяват костната структура. По този начин след ендопротезиране с макопластика, оперираната става развива пълен обем движения, максимална разтегливост и стабилност. В сравнение с оперираните по класическите методи пациенти, оперираните чрез този метод стават на крака много по-рано, могат да вървят, да бягат, дори да спортуват, при това съвсем спокойно и без оплаквания.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Ерден Ертюрер в София на 17 декември 2018г., трябва да се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“0879 977 401 или 0879 977 402, както и да предоставят на място всички медицински документи, с които разполагат до момента.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This