ЗИЦ“Медикъл Караджъ“

Основната цел на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ е да предостави на своите пациенти превантивни здравни грижи и качествена медицинска помощ в чужбина. Всички медицински услуги, които предлагаме са свързани с използването на най-иновативните и съвременни технологии и практики, прилагани в медицината. По-голямата част от лечебните заведения, с които работим, са изградени по изискванията на JCI /Joint Commission International/ – Система за управление на качеството и безопасността в областта на здравеопазването. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ има изградени дългогодишни взаимоотношения със своите партньори, което ни дава възможност за гъвкавост и бърза реакция в случаите, в които се налага неотложна помощ.

Мисия

Ние вярваме, че личният избор на нашите пациентите трябва да се основава на тяхната информираност и да бъде подкрепен от компетентните мнения на специалисти в различните медицински области. От първия контакт на пациентите с нас до диагностицирането и предприемането на лечение, ние полагаме непрекъснати грижи за тяхното спокойствие и сигурност. Подхождаме индивидуално към всеки пациент, за да можем да предоставим различен подход, внимателно съобразен с нуждите и спецификите на конкретното заболяване.

Визия

Независимо дали имате нужда от превантивни грижи, диагностика или лечение, пред вас стои огромен избор от възможности. Задавате си много въпроси и търсите отговорите: Към коя клиника да се обърнете? Кой е точният за Вас, специалист? Разумна ли е цената, която трябва да платите? Как да организирате пътуването и престоя си? Всичко това отнема много време и усилия. Със ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ целият процес на организация става по-бърз, по-лесен и по-сигурен. С Нас:

  • Пестите време – ние имаме изградени добри практики и дългосрочни партньорски взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в света. Знаем към кого да се обърнем за мнение относно Вашия индивидуален случай. Знаем какви документи са необходими и на кого и как да ги предоставим, за да бъдат разгледани във възможно най-кратки срокове.
  • Пестите средства. Ние винаги разполагаме с актуална информация кое, къде, колко би могло да струва. Вероятността да бъдете подведени е сведена до минимум. Нашите знания и опит са Вашата сигурност.
  • Получавате възможности, които си струва да обмислите. Ние ще се свържем с клиниките, които са специализирани в лечението на Вашето заболяване и ще Ви предоставим оферти от медицински специалисти, които ще отговорят на изискванията Ви. След това изборът е изцяло Ваш. Нашата задача е да ви предоставим цялата информация, за да направите най-добрия и информиран избор за Вашето здраве.
  • Печелите спокойствие. Ние осъществяваме нашата дейност от много дълго време и наистина разбираме от работата си. Оставете ни да организираме детайлите по пътуването и престоя Ви в зависимост от Вашите предпочитания, а Вие се посветете на най-важното – Вашето здраве.

ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ не е просто посредник! Ние изграждаме нов път за един по-добър и здравословен начин на живот! Доброто здраве е мисия възможна!

Как се осъществява целия процес?

Когато пациент се обърне към Здравен информационен център Медикъл Караджъ, нашите компетентни консултанти извършват консултация с него, информират се за здравословните му проблеми, изискват необходимите медицински документи и клинични изследвания. Можем да съдействаме за превеждане и легализиране на необходимите документи чрез фирма партньор, която дава преференциални цени и условия на нашите пациенти. По наша преценка документите на пациента се насочват за разглеждане в болници, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. След обсъждане на случая с медицинските екипи пациентът получава една или няколко възможности за избор на лечение. Ние се гордеем с това, че нашите пациенти имат шанс за разумен и информиран избор, когато вземат важно решение за здравето си.

След получаването на оферти от няколко болници, разглеждаме и обсъждаме с пациента плана за лечение. При желание от негова страна се насрочва дата за преглед и изследвания, съобразени с него и свободните часове, с които разполага конкретния специалист в съответната болница. Организираме транспорта, хотелското настаняване, вътрешните трансфери, преводачи и услуги, от които пациентът се нуждае. Важно е да подчертаем, че ЗИЦ Медикъл Караджъ има представителство на местно ниво, което проследява целия процес и може да бъде подкрепа и опора на пациентите и техните близки по време на престоя и лечението им.

Екип

Управител на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ е Г-жа Звезделина Лютфи, която вече повече от 10 години развива дейността на здравния център и организира лечението на български пациенти в чужбина.

Zvezdelina Lutfi

През годините Звезди, както я наричат повечето хора, е успяла успешно да помогне на хиляди пациенти да намерят решение на здравословните си проблеми и на много семейства да чуят детски плач в домовете си. Звезди се бори устремено и упорито за всеки един пациент на здравния център. Нейните знания и опит, както и личното ѝ отношение към всеки отделен случай са допринесли за изграждане на взаимоотношения на доверие с пациентите, а в много случаи и за развитието на дълготрайни приятелски отношения.

 

Благодарение на нея са изградени връзки с едни от най-добрите болници и което е по-важно с едни от най-добрите лекари в света, които и до днес посещават ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, за да консултират напълно БЕЗПЛАТНО българските пациенти. Нейният стремеж към иновативни решения и непрестанни проучвания на най-висококачествените и високотехнологични медицински услуги в света гарантират на пациентите на „Медикъл Караджъ“ достъп до най-доброто решение за тяхното здраве.

 

Звезди подкрепя и участва активно в организацията на благотворителни кампании за набиране на средства за лечение на пациенти. ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ си партнира успешно с редица български фондации и благотворителни организации.

 

Като майка и съпруга, мениджърът на „Медикъл Караджъ“ Звезделина Лютфи, съвместява много задължения. В изпълнения ѝ с ангажименти ден, наред с работата, сила ѝ дават двете ѝ все още малки деца, и съпругът ѝ – Джемал Лютфи.

 

Екипът на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, който работи заедно със Звезди за каузата на здравния център е съставен основно от медицински специалисти и специалисти по „Здравен мениджмънт“, които имат дългогодишен опит в работата с пациенти. Всички заедно работят, за да постигнат истинска положителна промяна за българските пациенти.

 

Нашият екип обича добрия край, успешно преодоляната болка и плачът на дълго чаканите дечица, дошли на този свят с наша помощ.

Interviuri

Certificat Webinar - Spitalul American pentru cele mai recente dispozitive și proceduri inovatoare în neurochirurgie și neuro-oncologie

ZIC Medical Karaj, în persoana managerului nostru Zvezdelina Lutfi, a participat la un webinar foarte important organizat de American Hospital - Turcia și dedicat celor mai noi dispozitive și proceduri inovatoare în domeniul neurochirurgiei și neuro-oncologiei. Webinarul a fost condus de unii dintre cei mai buni și inovatori neurochirurgi la nivel mondial, prof. Selcuk Peker și prof. Talat Karas. La finalizarea webinarului, am primit un certificat care ne permite să gestionăm și să ne îndrumăm pacienții care au nevoie de neurochirurgie către cea mai potrivită terapie și procedură de tratament pentru boala lor și stadiul de dezvoltare a acesteia. Suntem mândri că am avut ocazia să participăm la acest eveniment. Dorim să mulțumim Spitalului American pentru invitație și profesorilor Pecker și Karrash pentru bogăția de informații pe care le-au împărtășit.

Членове на екипа

Антония Мирева

Антония Мирева

Антония е родена в гр.Пловдив през 1985 година. Завършва Медицински колеж – Пловдив със специалност „Рехабилитатор“ през 2008 година. След завършването си започва работа като рехабилитатор в новооткритото отделение по физиотерапия и рехабилитация на ДКЦ VII в гр.Пловдив. От 2012 до 2014 година се обучава във Факултета по обществено здраве на Медицински университет Пловдив в специалност „Управление на здравните грижи“. Работила е като медицински регистратор в отделението по образна диагностика на болница Токуда и като мениджър в специализиран магазин за ортопедични продукти и помощни средства. Става част от екипа на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ през декември 2020 година. Владее английски език
Деница Драгомирова

Деница Драгомирова

Деница е родена в Стара Загора през 1987 г.

Отскоро е част от екипа на Медикъл Караджъ.

Деница завършва в момента магистратура Обществено здраве и здравен мениджмънт, към МУ.

Бакалавърската й степен е Английска филология с гръцки език. Владее Английски и Гръцки език.

Има придобити сертификати в здравеопазването: за вътрешен одитор, за успешно преминат 4-годишен курс на обучение по болнична акредитация и качествен контрол в болница към японската организация: Токушукай Груп.

Още по време на следването си, започва своя професионален път като координатор-международни проекти към неправителствената пациентска организация БАЗП.

През 2012 става част от екипа по Акредитация и Качествен контрол към Токуда болница София. Екипът има нелеката задача да доведе болницата до успешното получаване на JCI акредитация. И успява.

През 2018, Деница става част от екипа на голяма фармацевтична компания, където се занимава с качествен контрол и е председател на УС на Българска Асоциация за Развитие на Паралелна търговия с лекарства.

Деница работи за кратко и в сферата на клиничните проучвания, където получава ценен опит във връзка с провеждането и контрола на клинични проучвания.

Откриват се взаимно с екипа на Медикъл Караджъ в началото на тази година.

Ина Венкова

Ина Венкова

Ина е родена в София през 1986 г
Вече няколко години е част от екипа на Медикъл Караджъ.
Ина е магистър по Здравен мениджмънт. Образованието си завършва в Медицински университет-София през 2011.
Скоро след като завършва, започва своя професионален път.
Стартира в сферата на здравеопазването като става част от екипа на Националната кардиологична болница. Там поставя основите на по нататъшното си развитие. Попада в сплотен екип от професионалисти, където дисциплината е важна част от ежедневието.
След това, има период, в който работи в чужбина. След малко повече от година, отново се връща в България.
Следващото място, на което се установява е City Clinic Сърдечно-съдов център. Там работи повече от 4 години. В Сити клиник натрупва голям опит. Споделя, че там се научава да взема бързо решения в условия на стрес, да организира всяка секунда от времето си, да контактува с много и различни хора.
2017 година попада в сферата на клиничните проучвания. Там дейността е много различна от всичко, случващо и се до момента. Не може да каже, че това е било нейното място, но се научава
на упоритост и придобива аналитични умения.
И след всичко това – вече е част от екипа на Медикъл Караджъ.
„Тук всеки ден научавам нови неща, контактувам с пациенти, сблъсквам се с различни казуси. Срещите с медицински специалисти от чужбина ми дават нови знания. На провеждащите се консултации наблюдаваме доста интересни медицински случаи и проследяваме тяхното развитие“.
Камелия Минкова

Камелия Минкова

Камелия е родена в гр.Троян през 1993-та година. През 2016-та година завършва Медицински университет – град Плевен със специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“. От 2016 до 2018 година се обучава в магистърската програма на Факултета по обществено здраве в Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“- град Варна, специалност „Фармацевтичен мениджмънт“.
Задължителния си държавен стаж по специалността е провела в Университетска болница „Adnan Menderes”, гр. Айдън, Турция. Работила е като рехабилитатор в частен Медицински център за рехабилитация в град Варна и като терапевт- естетични процедури за тяло в медико-козметичен център. Става част от екипа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ през септември 2020 година. Владее английски език.

Опит и постижения

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ЕООД има честта и се гордее с това, че разполага с официален сертификат с валиден лиценз за извършване на здравен туризъм, който получи след полагане на изпит за владеене на различни езици и медицинска терминология. Благодарение на него ЗИЦ „Медикъл Караджъ“ има право да предлага услугата „медицински туризъм“ в съответствие с всички изисквания и общи принципи на наредбата за международни институции, подпомагащи здравния туризъм.
Освен това:

  • Над 10 години опит в сферата на здравния туризъм,
  • Изградена мрежа от над 300 болници в света в над 15 държави
  • Над 75 000 извършени консултации
  • Близо 1 000 родени бебета
  • Разработване на голям обем от здравна информация и осъществяване на инициативата „Информирай се навреме“

Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите три години
Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2021
Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2020
Награда за „Най-добра компания за здравен туризъм на Балканите“-Balkan Awards of Tourism Industry 2018

Birourile noastre din țară:

Sediul central Sofia:

Str. Georgi Benkovski 46
Bulgaria, Sofia 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

Biroul Burgas:

Str. Ivan Vazov 75
Bulgaria, Burgas 8000
+359 877 500 163

Biroul B. Tarnovo:

Blvd. Bulgaria 8
Bulgaria, Veliko Tarnovo
+359 879 007 420

Biroul din Plovdiv:

Blvd. Hristo Botev 92, RILON Business Center, etaj 2
Bulgaria, Plovdiv
+359 878 500 810

Biroul din Velingrad:

Blvd. 83
Bulgaria, Velingrad
+359 878 500 720

Pin It pe Pinterest

Acțiuni
Împărtășește asta