Програма - Първи стъпки

Мечтите трябва да бъдат сбъдвани. Децата трябва да бъдат желани и обичани. В това вярваме ние от болници „Мемориал“ и „Медикъл Караджъ“.

Затова специално за двойки с репродуктивни проблеми от България създадохме програмата – Първи стъпки. Тя ще даде възможност на хората, които се интересуват от инвитро в Турция, да проведат безплатен първоначален преглед с консултация в една от най-успешните клиники за лечение на безплодие в света – Мемориал Шишли. Двойките ще могат да зададат всички свои въпроси относно възможните опции в техния случай, подготовката за инвитро процедура, успеваемост и очаквани резултати.

Направете първата крачка към успешна инвитро процедура с програмата – Първи стъпки на болници Memorial и Здравен информационен център Медикъл Караджъ!

 

Защо да се включите?

Центърът за репродуктивна медицина към болници „Мемориал“ е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Всяка година на инвитро процедури в него се подлагат около 4000 двойки, много от които от чужбина. Основната причина за международната известност на центъра се крие във високите нива на успеваемост, които са над средните в световен мащаб. Клинична бременност се постига в около 60% от случаите, а около 40% завършват с живородено бебе. За успехите си в сферата на репродуктивната медицина болници „Мемориал“ получиха награда „Най-добър център за лечение на стерилитет за 2015 г.“ от Medical Travel Awards в Лондон.

Начело на екипа в Центъра за инвитро оплождане в болница Memorial Sisli е проф. Семра Кахраман, лекар със световен авторитет и президент на Международната асоциация за преимплантационна генетична диагностика (PGDIS). Тя ръководи екип от над 70 специалисти, оборудвани с последните технологии в тази сфера. В резултат от работата им за 24 години са се родили над 40 000 бебета.

Съвместната програма „Първи стъпки“ на Memorial и Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ дава възможност на двойки с репродуктивни проблеми от България да направят първата си крачка към сбъдването на своята мечта за бебе, като се запознаят на място с болницата и специалистите, и прекарат два незабравими дни в приятелската атмосфера на космополитния мегаполис Истанбул.

Какво включва програмата:

  • Транспорт до Истанбул и обратно за двама души;
  • Безплатна първоначална консултация и ехографски преглед в Болница Memorial с проф. Семра Кахраман;
  • 2 нощувки със закуска в хотел 3-4*;
  • Трансфери болница – хотел и преводач с български език в болницата;
  • Пълното съдействие и положителната енергия от „добрите феи“ и опитни експерти на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ за всякаква информация, организация и подкрепа.

Специално за пациенти на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, програмата се изпълнява на символичната цена от 50 лв. на човек, с възможност за пътуване всяка седмица.

 

За допълнителна информация и записване: тел. 0895 770 869, 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This