МЕДИКЪЛ ТУР 2018: Безплатни консултации в Русе и Велико Търново

Експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще бъдат в Русе на 2 февруари, петък, и във Велико Търново на 3 февруари!

 

Ако имате нужда от второ медицинско мнение или се интересувате от възможностите за диагностика и лечение в чужбина, и живеете в района на Русе или Велико Търново, тази възможност е за вас. Експертите на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ ще бъдат в Русе на 2 февруари, петък, и във Велико Търново на 3 февруари, събота, за да помогнат на пациенти от региона с безплатна консултация на място.

Консултациите се извършват с предварително записване на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402. Пациентите трябва да донесат всички медицински документи, с които разполагат до момента – епикризи, образни изследвания и др. След като се запознаят с тях, експертите на „Медикъл Караджъ“ могат да предложат подходящи лекари и клиники в чужбина, както и да съдействат за контакт с лечебните заведения зад граница.

Инициативата „Медикъл Тур“ на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ продължава и през 2018 г. с посещения в големите градове на страната. През 2017 г. експертите на центъра съдействаха с консултации на място в 10 населени места, от които се възползваха стотици пациенти.

По време на индивидуалните срещи експертите се запознават с всеки конкретен случай и медицинската документация по него, и предоставят информация за възможностите за получаване на второ мнение и медицински услуги в близо 100 болници в 6 държави по света. При необходимост пациентите получават съдействие за контакт с едно или повече лечебни заведения, за да направят своя информиран избор. Те могат да разчитат и на помощ при организацията и логистиката при получаване на медицински услуги в чужбина. Благодарение на опита си и изградените трайни взаимоотношения с едни от най-добрите клиники в Турция, Израел и Европа, експертите на „Медикъл Караджъ“ имат възможност да съдействат за бърз и безпроблемен контакт с едни от най-добрите специалисти и лечебни заведения в света, придвижването на документите, организацията по пътуването и престоя в чужбина, както и проследяването след завръщане на пациентите у дома. Тези услуги са напълно безплатни за пациента.

През последните години все повече хора по цял свят търсят медицински услуги извън родината си. Пациенти от Западна Европа се лекуват зад граница най-често заради по-ниски цени или по-кратки срокове за достъп до лекар, докато тези от България и Балканските държави обикновено търсят в чужбина услуги, които не се предлагат в страната им или по-високо качество. Пациенти от България най-често се обръщат към болници в чужбина за лечение на онкологични заболявания, ревматологични и сложни хирургични проблеми, инвитро оплождане, лечение на наднормено тегло и диабет и др.

Ако желаете да се възползвате от възможността за безплатна консултация в Русе или Велико Търново на 2 или 3 февруари, обадете се за записване и допълнителна информация на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.

Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This