Вашата информация за съдействие е най-пълна и изчерпателна.

П_Б_1

Аз съм П. Б. , на 61 години от гр. Перник.

За ЗИЦ Медикъл Караджъ разбрах от интернет. Дълго време разглеждах и проучвах, и се спрях на Вас. Вашата информация за съдействие е най-пълна и изчерпателна и отзивите за дейността Ви са отлични.

Моята оценка за Вашата дейност е твърдо 6, отлична.

Напълно съм удовлетворен от получените услуги и не виждам, какво още може да направите за Вашите клиенти. Бих препоръчал Вашите услуги на всички мои познати при необходимост с пълното съзнание за качеството им.

За услугите в болница Мемориал Бахчелиевлер давам оценка безброй 6 шестици. Не мога да опиша вниманието,  любезността, отзивчивостта, човечността и бързото провеждане на необходимите изследвания и адекватната медицинска помощ, които получих на всеки един етап от престоя ми там.

Не бих си и помислил за някакви препоръки за нещо по-добро в услугите им. Няма никаква база за сравнение с услугите, които получавах в нашите най-добри болници в София.

Препоръчвам горещо болница Мемориал Бахчелиевлер в Истанбул на всеки, който има нужда от консултация и лечение. Да, не е безплатно, да, скъпо е спрямо средните заплати на повечето българи, но по трудния път вече се убедих, че нищо не е по-скъпо и ценно от здравето. За съжаление не обръщаме внимание на по-ранни симптоми, не правим почти никаква здравна профилактика, не вярваме, че може да ни сполети тежка болест. И когато се срещнем с лошото очакваме веднага целебни чудеса.

Ще споделя и моята история накратко. През януари 2020 г. бях опериран от перианална фистула, фисури и хемороиди. След адски болезненото възстановяване, предишните ми симптоми като разстройство, болки, слуз и кръв при изхождане продължаваха. Търпях няколко месеца, но няма подобрения. Тръгнах отново по прегледи, ректо и колоноскопии, магнитен резонанс и т.н. в различни добри болници в София. Навсякъде диагнозата беше една – рецидив на фистулата, което е често срещано и само нова операция, но с голяма вероятност за последващи проблеми с незадържане. Назначиха ми и дата за операция през ноември 2020 г., но се отказах от нея и реших да търся и второ мнение в Турция.

Така попаднах в ЗИЦ Медикъл Караджъ. С любезното и професионално съдействие на Зорница изпратихме всички медицински документи за мнение от болници в Турция. След няколко дни получих отговор и предложения от три болници. Избрах болница Мемориал Бахчелиевлер в Истанбул. Но поради влошаващата се Ковид обстановка и страха ми от повторна операция, пак реших да поизчакам, да не би да ми мине. И когато състоянието ми стана нетърпимо, се реших на пътуване до Истанбул за преглед. За 3-4 дни Антония от Медикъл Караджъ организира всичко – час за преглед, самолетни билети, хотелско настаняване, трансфери от и до летището и между хотела и болницата.

И на 01.02.2021 сутринта бях пред кабинета на проф. д-р Елиз Алтънлъ. В болницата ни чакаха Нериман и Харика, които поеха организацията и превода на български език. Специални благодарности на Харика за вниманието и положените за мен грижи през целия престой в болницата. След направените веднага ректоскопия и ЯМР, професорът беше категоричен, че фистулата в момента не е активна и не е причината за страданията ми. Професорът каза, че няма никакъв повод за операция и не трябва да се пипа нещо, което не пречи. Някога при необходимост е на разположение. Препрати ме към гастроентеролог за пълна гастро и колоноскопия за търсене на проблема. На другия ден при скопията доц. д-р Салих Боа е намерил и изрязал 3 полипа в стомаха и дебелото черво, като единият е 2 см и от трета степен. За силно възпалените лигавици на стомаха и червата ми предписа антибиотично и пробиотично лечение и за 2 дена здравословния ми проблем беше решен.

Продължавам да се питам как при толкова прегледи и изследвания в различни болници никой не видя тези образувания, дали е въпрос на техника и оборудване или на опита и старанието на докторите, работещи с тази техника? Какво би станало, ако ме бяха оперирали втори път с неблагоприятни последствия? Защо търпях толкова болки тези почти две години? Но … всичко е добре, когато свършва добре!

П. Б. , на 61 години

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Офиси в страната
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This