Отчаянието е най лошият ни враг, не се отчайвайте, а се борете

Арх. Катя Жайгарова, 39г. от гр. София

За Здравен информационен център Медикъл Караджъ разбрах случайно в интернет, когато търсих информация относно моето заболяване. Попаднах на статия на доц. Бану Аджар и от там излезе информация, че Медикъл Караджъ ще провежда в даден период от време безплатни прегледи от представители на клиника Батигьоз.

Изключително удовлетворена съм от услугите на Здравен информационен център Медикъл Караджъ. Оценка – „6“  е дори ниска спрямо първоначалните ми очаквания. Коректното отношение, изключителната бързина на обслужване, бърз поток на информация, вежливост, учтивост са само една малка част от качествата на служителите, както и на обслужването. Още на първоначалният преглед на всеки персонално беше обърнато специално внимание. Прозрачността на информацията създава чувство на спокойствие в потърсилите помощ при вас.

Бих препоръчала да се засили маркетинговата стратегия за по-голяма информираност и реклама относно това, за какви здравословни проблеми може да се потърси решение при вас. За това, че хората могат да потърсят още едно мнение на високо квалифицирани специалисти в чужбина и то на изключително поносими цени, както и това хората да знаят че все пак в България не се извършват доста медицински процедури /операции/ които в други държави отдавна практикуват.

Преди няколко години изкарах много жесток конюнктивит. Докторите ми предписаха лечение с капки, като болката, която предизвикваха беше жестока и непоносима. Започнах да се възстановявам, лечението приключи, но с едното око вече не виждах добре. В началото мислих, че е нормално, но след като минаха няколко месеца, а състоянието не ми се подобряваше, разбрах, че нещо не е както трябва. Посетих няколко очни клиники в България, където не ми обясниха нищо повече от това да ми кажат, че окото няма да се възстанови никога повече, а добрата новина била, че няма да се влошава.

След като мои приятели ми бяха разказвали за доста случаи на хора със здравословни проблеми, потърсили мнение в чужбина се оказа, че са им помогнали именно в Турция. Започнах да търся информация какво всъщност ми се случва с очите и има ли някакво лечение изобщо. Така попаднах на  Здравен информационен център Медикъл Караджъ. След прегледа в България от доктори на Батигьоз ме посъветваха да посетя болницата им в Истанбул за допълнителни изследвания и аз го направих. За информация на нуждаещите се бих споделила, че цената която платих включваше транспорт с автомобил на клиниката от летището да хотела, после до клиниката и обратно, преводач и за самият преглед заедно с всички изследвания всичко беше на стойност, която в България щеше да е доста по-висока.

След обстойният преглед в Батигьоз ми разясниха всичко лекарите за сегашното ми състояние на окото, че окото ми е с увредена повърхност, което замъглява погледа и реално аз виждах само 10% с него, че има решение на проблема с операция Cornea Transplantation – DALK, която представлява частично премахване на зона в окото, която е увредена и трансплантиране на нова такава от друг донор. Бях на върхът на щастието макар, че след като разбрах каква ще е цената малко ми се попари ентусиазма. Въпреки всичко се реших да се подложа на тази интервенция. Сега бих казала на всички да не се отчайват, когато им кажат в България, че няма надежда, да не се примиряват, а да потърсят още едно мнение и ги съветвам то да е в Турция. Там медицината е на много високо ниво и мога да изброя доста случаи на хора, на които са помогнали именно там. Отчаянието е най лошият ни враг, не се отчайвайте, а се борете. Потърсете информация и горещо Ви препоръчвам това да е в Здравен информационен център Медикъл Караджъ.

Арх. Катя Жайгарова, 39г. от гр. София

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Михаил Колони 19,
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163