Още с влизането във фоайето на болницата, човек остава приятно изненадан

Георги Георгиев

Здравейте!

Искам да споделя накратко впечатленията си от посещението в болница „Мемориал Шишли“, Истанбул, както и организацията по прегледа ми.

Още с влизането във фоайето на болницата, човек остава приятно изненадан – посреща те приятна музика, жена свири на арфа!!! Сградата е красива, съвременна, модерно оборудвана. Имам чувството, че съм в петзвезден хотел, няма специфичния дъх на болница. Навсякъде по регистратурите има млади хора, усмихнати и любезни.

Не се налага да висиш по дълги опашки, няма пациенти, които влизат преди другите. Изчакването пред кабинетите е минимално – колкото да въведат данните от паспорта, поканват те да седнеш на удобните седалки пред регистратурите.

Имах прегледи при двама лекари – дерматолог и вътрешни болести. И двамата бяха много любезни, изслушват те /с преводач/, задават въпроси, търсят начин да открият болестта. Направиха ми биопсия и ми взеха кръв за изследвания – всичко бе извършено професионално. Имаш усещането, че тези хора са съпричастни, искат да помогнат. Очаквам резултатите и имам надежда, че ще поставят диагноза и ще назначат съответното лечение!

Относно посрещане и трансфер до болницата и автогарата – всичко бе добре организирано. Хотелът, който ни резервирахте, „Темпо чаглаян“, е много приятен и уютен!

Искам да изразя благодарностите си към преводачките – Бехинар и Елис, много отзивчиви, усмихнати, придружават те навсякъде, а преводите им са перфектни.

И накрая – специални благодарности на г-жа Зорница Начкова от Здравен Информационен Център Медикал Караджъ, човекът който координираше всичко, и който постоянно бе на разположение!!!

В заключение – едно голямо „БЛАГОДАРЯ“ на всички хора от медицинския център и болницата, ангажирани по прегледите и организацията им!!!

Благодаря за това, че организирате всичко и човек може да се съсредоточи върху лечението си, а не върху битови проблеми!!!

Бъдете живи и здрави, все така помагайте на хората!!!

До нови срещи: Георги Георгиев.

Георги Георгиев

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163