Медицински център Neolife Истанбул

Медицински център Neolife Истанбул, който обединява технологии на високо ниво и компетентен екип и предлага съвременни здравни услуги с мултидисциплинарна перспектива, отваря врати през 2010 г. в Истанбул.

Визията на Медицински център Neolife Истанбул е да бъде референтна институция, работеща в много центрове в Турция и в чужбина, в съответствие с националните и международните стандарти за качество на медицинските услуги.

Центърът предлага всички видове диагностични и лечебни услуги на пациенти с онкологични заболявания от различни страни по света. Международният отдел предоставя денонощно обслужване за нуждите на пациенти от различни страни като настаняване, превод и трансфер. Екипът се грижи професионално и педантично за всяка стъпка, от първата комуникация с пациента в неговата страна до пристигането му в Neolife Истанбул, получаване на услуги за диагностика и лечение и след това връщане в страната му.

След успешния профил, който моделът на Neolife Истанбул достигна в Турция, вторият медицински център Neolife беше открит в Букурещ, Румъния в края на 2013 г. През 2016 г. нов център, наречен Neolife Vital, беше отворен отново в Румъния. С тези стъпки, Медицински център Neolife Истанбул е една крачка по-близо до целите, поставени в международната му платформа.

Целта на Медицински център Neolife Истанбул е: Да се гарантира устойчивостта на постигнатия успех, качеството на услугата и удовлетвореността на пациента и лекаря.

Медицинският екип, който посвещава професията си на човешкия живот и побеждава рака, е една от най-големите ценности на Медицински център Neolife Истанбул. Експертния състав се състои от лекари и опитни здравни специалисти, всеки от които е специализиран в своята област, международно известен и се грижи с внимание за своите пациенти.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Офиси в страната
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This