Инвитро – за първи път от десет години някой ми помогна толкова

Елена Атанасова

Правя инвитро процедури от много години. В България, за съжаление, не получих необходимото внимание и лечение за постигане на целта. В момента се лекувам в клиника ISCARE гр. Прага и съм удовлетворена от професионализма, вниманието и грижите за човека, все още съм в процес на лечение в тази клиника.

За това изключително много ми помогна Medical Karaci Tours, те поеха грижите за абсолютно всичко от пътуване до настаняването в хотела до среща с медицинските специалисти, без аз да имам ангажимент за тази дейност. По този начин за първи път от десет години някой ми помогна толкова много и психически и физически бях абсолютно спокойна. Благодарна съм, че Medical Karaci Tours съществува и помага за здравето на българските граждани.

Няма как да опиша какво означава за мен Медикал Караджъ Турс, защото ще ми трябват няколко страници, но ще се опитам накратко да опиша. Медикал Караджъ Турс се състои от професионалисти, които не са само с висока квалификация, но притежават отговорност, човечност, съпричастност.

За първи път от 10 годишната ми борба, която водя, аз се срещтнах с хора, които поеха товара от плещите ми, повярвайте, той беше огромен. Заеха се и изпълниха всичките ми изисквания с висок професионализъм, освен това ме подкрепяха и още ме подкрепят, дават ми сили борят се наравно с мен за постигането на моята мечта да бъда майка. Възхитена съм от тяхната дейност.

Благодарна съм, че ги срещтнах, те възвърнаха вярата в човека, вярата в доброто у хората, вярата за всеотдайността и вярата в професионализма. Ние пострадалите хора се нуждаем от Вас, за да получим професионални медицински грижи!

Благодаря, че ви има.
Елена Атанасова

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This