Ин витро клиники Irema са разположени в спокойни градове, където можете да се отпуснете, за да постигнете целта да бъдете майки.

Ние разполагаме със собствени лаборатории и изпълняваме всички процеси в нашите клиники, които имат всички разрешения на здравния отдел на регионите и са регистрирани в Министерството на здравеопазването, съгласно препоръките на испанското дружество по фертилност.

Можете да ни посетите в клиниките ни в Бениарбейдж (град Дения) и град Гандия разположени в област Валенсия / Valencia и град Картахена, област Мурсия / Murcia.

 • Ин витро клиника Iremа в Бениарбейдж / Beniarbeig (град Дения, обл. Валенсия) е разположена в района на Марина Алта. Той е привилегирован анклав за средиземноморския си климат, близо до брега в тихо селце.
 • Ин витро клиника Irema в град Гандия / Gandia (обл. Валенсия) е разположена в района на Сафор (Safor).
 • Ин витро клиника Irema в град Картахена / Cartagena (обл. Мурсия) е привилегирован анклав за средиземноморския си климат край брега в модерен и тих град.

Разполагаме с най-модерните технологии, прилагани при асистирана репродукция, които можете да намерите в нашата клиника.

В клиники Ирема ще откриете най-добрите професионалисти с най-новите технологии за лечение на проблеми с безплодието. Получихме признание за най-добра ин витро клиника през 2015 г., благодарение на нашите персонализирани лечения, т. като извършваме проучване на фертилността, съобразено с възрастта и обстоятелствата на пациентите. В зависимост от резултатите от проучването за плодовитост, предлагаме на нашите пациенти различни възможности да получат най-добри шансове за забременяване. Понякога можем да използваме сперматозоиди на партньора на жената или трябва да прибегнем до даряването на сперматозоиди от трета страна. Всички гамети се изследват, за да се избегне фрагментацията на ДНК и да се постигне идеално ин витро оплождане. За селекцията на сперматозоидите се използват техниките IMSI или супер ICSI, които ни осигуряват най-добрите сперматозоиди. Когато имаме проблеми с ерекцията, можем да прибегнем до различни техники, за да получим сперматозоидите на мъжа.

Тъй като не винаги проблемът с безплодието е мъжът, ние можем да се възползваме от услугите на донор на яйцеклетки. Тази техника е фундаментална в много случаи при техниките на ин витро процедурите. Това се прави в клиниката след проучване на донора. В Испания донорството е напълно алтруистично и не се заплаща възмездие за това дарение, но се заплаща на донорите на яйцеклетки и сперматозоиди компенсация за разходи, неудобства и транспорт.

В клиниките на Ирема изпълняваме всички тези техники на асистирана репродукция, за да постигнем нашата обща цел, която е бременност на нашите пациенти и желанието им да станат родители.

Техники на асистирана репродукция, разрешени в Испания са Изкуствено съпружеско осеменяване (IAC), Изкуствено осеменяване с донор (IAD), Класическо ин витро оплождане (IVF), Ин витро оплождане (ICSI), донорска програма на яйцеклетки, донорска програма на сперматозоиди и генетична диагностика на ембриона (PGD).

Процедури предлагани в клиниката:

 • Ин витро (IVF)
 • Ин витро (ICSI)
 • Криобанка
 • Донорски яйцеклетки
 • Витрификация на ембриони
 • Асистирано излюпване (Hatching)
 • Генетичен скрининг
 • Подбиране на сперматозоиди чрез метода IMSI, ICSI, PICSI
 • Изкуствено осеменяване
 • Спермограма
 • ДНК фрагментация на сперматозоиди (Halosperm test)
 • Замразяване на сперматозоиди
 • Проблеми с еякулацията
 • Метод ROPA

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТЕХНИКАТА ЗА ИНКУБАЦИЯ TIME LAPSE?

 

През последните години се наблюдава голям технологичен напредък по отношение на новите техники на асистирана репродукция. В клиника Ирема разполагаме с една от тези нови техники с последователни кадри на бърза камера. Това е технология, инсталирана в инкубатори, където е установена добра среда за развитието на ембриона и на свой ред, се извършва заснемане на изображения на целия процес. Това е основната отличителна черта на тази техника, тъй като води до възможността за цялостно проследяване на развитието на ембриона, от оплождането до прехвърлянето на майката, без да се налага да се изважда от инкубатора до момента на прехвърлянето. Преди да можем да разчитаме на тази система, можехме да извършим анализ на морфологията на ембриона, в някои фази на процеса, защото за извършване на мониторинг е необходимо да се извадят от инкубатора, което влияе неблагоприятно върху правилното им развитие.

КОИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА TIME LAPSE В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИ ТЕХНИКИ ?

 

Благодарение на Time Lapse, с който разполагаме в клиника „Ирема“, можем да разберем кои ембриони са най-подходящи за извършване на имплантацията и по този начин да гарантираме по- сигурна бременност.

За тази цел извършваме непрекъснат контрол, който ни позволява да проверим дали ембрионът е в отлично състояние и да потвърди, че има голяма вероятност да се развие, при имплантация. Разбира се, това не би било възможно без подходящи условия, като например подходяща температура или влажност на околната среда на ембриона, които са сред основните фактори, които инкубаторът е в състояние да установи.

Освен придобиването на повече информация за напредъка на ембриона, друго предимство на техниката Time Lapse на клиниката Irema е, че има по-малко случаи на многоплодна бременност. Това се дължи на факта, че можем да изберем най-висококачествените ембриони. По този начин, ако нашите специалисти вярват, че един ембрион има всички шансове да доведе до бременност, може да не е необходимо да имплантирате повече от един.

В КОИ СЛУЧАИ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН TIME LAPSE?

 

В клиника „Ирема“ използваме техниката за инкубиране Time Lapse за всеки, който се нуждае от асистирана репродукция. Фактът, че не е необходимо да се изважда ембриона от инкубатора, заедно с възможността да знаете еволюцията на ембриона, увеличава шансовете за забременяване.

Поради тази причина той е препоръчителен за употреба в някои специфични случаи, като например жени, които са имали предишни аборти или са в напреднала възраст .

КАКВО СЕ СЛУЧВА, АКО КАЧЕСТВОТО НА ЕМБРИОНИТЕ НЯМАТ ВСИЧКИ ШАНСОВЕ ДА СЕ РАЗВИЯТ В БРЕМЕННОСТ?

 

Възможно е също така, качеството на ембрионите да не е прекалено оптимално, но ако нашите специалисти преценят, можем да продължим с процедурата, тъй като някои от ембрионите могат да се развият.

На този етап продължаваме да проучваме нови техники, които гарантират бременност.

За щастие вече са направени големи стъпки и разполагаме с техники като Time Lapse, които ни позволяват чрез асистирана репродукция да изпълним желанието ви да бъдете родители .

Пациентката разполага с отделно видео за всеки ембрион.

За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 977 401.
Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 879 009 742
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Варненски офис:

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

 

Бургаски офис:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163