За нашия мениджър

Звезделина Лютфи

С няколко думи за Звезделина Лютфи

„Най-трудно е да гледаш болката в очите на хора, дошли с цялата си надежда и копнеж за живот. Понякога не мога да спя, понякога не мога да ям, много често едва удържам сълзите си… Но само този поглед на надежда, било на хора със сериозни заболявания, било с надежда да чуят детски плач в дома си, ме кара да продължавам.“

Това каза нашият управител Звезделина Лютфи когато я попитахме какво я движи напред и я отвежда в офиса на Медикъл Караджъ всяка сутрин.

А след години работа в сферата, авторитетът на Звезделина Лютфи се утвърждава от няколко основни фактора:

  • Опитът, изстрадана посредством болката на всеки един, потърсил Медикъл Караджъ за помощ в най-тежкия си здравословен момент. Същевременно това е и личен опит на човек, обиколил много от болниците в България в търсене на решение на собствения си здравословен проблем.
  • Създаваните с години връзки с едни от най-добрите болници и което е по-важно, с най-добрите лекари в света, които и до ден днешен идват, за да консултират напълно БЕЗПЛАТНО българските пациенти.
  • Човешкото отношение към всеки, потърсил помощта и, и тази на Медикъл Караджъ, защото който е минал по пътя на болката не може да гледа безучастно без да направи онова, което е по силите му.
  • Стремежът към иновативни решения, който гарантира на Медикъл Караджъ напредничавата философия, необходима да даваме най-доброто решение на нуждаещия се.
  • Устремеността и упоритостта, с която се бори за всеки един пациент на здравния център.
  • И не на последно място усмивката… която дава надежда и вдъхва увереност, че все пак има някой, който е на твоя страна.

Като майка и съпруга, мениджърът на Медикъл Караджъ Звезделина Лютфи съвместява много задължения. В изпълнения и с ангажименти ден, наред с работата, сила дават двете и все още малки деца, и съпруга и – Джемал Лютфи.

„Аз не нося камъни, но умората, която изпитвам понякога, могат да премахнат само децата и съпруга ми. Да споделя с мъжа си безсилието, което изпитвам понякога или безкрайната радост и благодарност заради щастливия край, ми дават онзи вътрешен мир, от който всеки един от вас, които вършите заедно с мен тази работа, имате нужда, за да я вършите добре. А ако си свършите добре работата, това най-често значи ЖИВОТ.“

Всички ние, които работим в Медикъл Караджъ, начело с нашия мениджър Звезделина Лютфи, обичаме добрия край, успешно преодоляната болка, плачът на новородените дечица, появили се с наша помощ на белия свят. Ние от Медикъл Караджъ се борим за това, защото това са нашите ценности.

Интервюта

Сертификат от уебинар – Американ Хоспитал за най-новите иновативни апаратури и процедури в областта на неврохирургията и невро-онкологията

ЗИЦ Медикъл Караджъ, в лицето на нашият управител Звезделина Лютфи, взе участие в един изключително важен за всички ни уебинар, организиран от Американ Хоспитал – Турция и посветен на най-новите иновативни апаратури и процедури в областта на неврохирургията и невро-онкологията. Уебинарът бе воден от едни от най-добрите и иновативни неврохирурзи на световно ниво, проф. Селчук Пекер и проф. Талят Каръш. След завършване на уебинара получихме сертификат, който ни дава възможност да менажираме и насочваме пациентите си, които имат нужда от неврохирургия към най-подходящата терапия и процедура за лечение спрямо тяхното заболяване, и етап на неговото развитие. Горди сме, че имахме възможността да участваме в това събитие. Благодарим на Американ Хоспитал за поканата и на професорите Пекер и Каръш за богата информация, която споделиха.

Офисите ни в страната:

Централен офис София:

Офис Варна:

ул. Георги Бенковски 46
България, София 1202
+359 879 009 742
+359 879 977 401

ул. Иван Вазов 37, партер
България, Варна 9000
+359 878 500 920
+359 878 500 730

Офис Бургас:

ул. Иван Вазов 75
България, Бургас 8000
+359 877 500 163

Офис В. Търново:

бул. България 8
България, Велико Търново
+359 879 007 420

Офис Пловдив:

бул. Христо Ботев 92, бизнес център РИЛОН, ет. 2
България, Пловдив
+359 878 500 810

Офис Велинград:

бул. Съединение 83
България, Велинград
+359 878 500 720

Запишете го в Pinterest

Акции
Споделете това