Генетични изследвания

Ние от Здравен информационен център Медикъл Караджъ се грижим за информирания избор на нашите пациенти. Точно затова се стараем винаги да намираме информация за иновативните методи на диагностика и лечение. Тук искаме да Ви запознаем с най-новите генетични изследвания, които могат да бъдат от огромна полза както за диагностициране и превенция, така и за определяне на правилния план за лечение.

НМ Дженомикс е групова практика за специализирана медицинска помощ с повече от 10 годишен опит в областта на медицината и индивидуалния подход към всеки пациент.

Усилията на НМ Дженомикс са насочени към въвеждане на най-нови медицински технологии в интерес на пациента. Предоставяйки иновативни медицински продукти и услуги с най-високо качество, ние се стремим да осигурим на нашите клиенти достъп до най-високите стандарти в здравеопазването.

Дейността на компанията е фокусирана в интегриране на българския пазар на утвърдени в световен мащаб генетични изследвания в сферата на пренаталното проследяване, както и изследвания за проследяване и оценка ефективността на терапия при пациенти с онкологични заболявания според индивидуалния профил на заболяването, определяне на генетична обремененост в сферата на офталмологията и генетични маркери, имащи отношение към психичното здраве.

Благодарение на партньорството ни с водещи компании и доставчици на услуги в цяла Европа и САЩ, в областта на молекулярно-генетичната диагностика, ние успяваме да скъсим разстоянието между българския пациент и медицинските услуги от най-висок европейски и световен стандарт.

Телефон за информация: 0895 770 869

Запазете час
Бърз контакт
За повече информация относно болницата, екипите и апаратурата, можете да се обадите на телефон: +359 895 77 08 69
Къде бихте се лекували?
Няма коментари

Напишете коментар

Pin It on Pinterest

Shares
Share This